Новини

Сестрички Лапчак - всім привіт з Ессена!

Середа, 02 грудня, 2009
Вже майже три тижні сім'я Лапчаків знаходиться в Ессені, Німеччина. За цей час дівчаток повністю обстежили.

Творчі заняття повертаються!

Вівторок, 01 грудня, 2009
На час нашого карантину ми вирішили все ж таки утриматись від проведення творчих занять в лікарні. Надто вже всі були налякані – і лікарі, і батьки, і ми, волонтери, аби ризикувати безпекою наших діток. Тому ми просто передавали у відділення матеріали для творчих занять (пластилін, вітражні фарби, папір для витинанок та інше), аби діти з батьками могли попрацювати самостійно, в палатах. І от щойно минулого тижня, коли офіційно закінчився карантин, в відділення прийшли волонтери. Цього разу ми разом з дітками вчилися техніці малюнку кольоровою пастеллю на темному фоні.

Будник Саша – привіт з Москви

Середа, 18 листопада, 2009
Будник Саша передає всім привіт з Москви, де хлопчик разом з мамою перебуває вже більше місяця. Сашко проходить променеву терапію в Російському науковому центрі Рентгенорадіологіі.

Трошки новин про наших діток

Середа, 11 листопада, 2009
Федіс Іллюша в лікарні з мамою. Приїхали вони ще в понеділок. Завтра в нашого малюка призначена операція по видаленню пухлини.

Дмитришин Ігорко

Середа, 11 листопада, 2009
Давно не було новин про Ігорка. Зараз хлопчик вдома, він ввійшов в ремісію і тепер на підтримуючій хімії.

Новини львівських діток

Четвер, 05 листопада, 2009
У Львівській обласній, як і належить в такий час, карантин. Відділення закриті і в них нікого не пускають, а малюки з мамами, хто залишився в лікарні, нудьгують в окремих палатах і навіть не спілкуються між собою. У таких випадках починаєш по справжньому цінувати таке благо цивілізації як мобільний телефон. І так, новини наших діток!

Сестрички Лапчак - ще один тиждень на збір!

Вівторок, 03 листопада, 2009
Минулого тижня стало відомо, що клініка в Ессені готова прийяти дівчаток не раніше 16 листопада. Справа в тому, що за останній тиждень в клініку прибуло 8 сімей з України і прийняти Лапчаків 9 листопада, як ми того хотіли, вони просто фізично не можуть.

Сестрички Лапчак - збір коштів триває!

Вівторок, 27 жовтня, 2009
На сьогодні для сестричок Лапчак в цілому зібрано 2613 євро, з них 9136 гривень (733 євро за курсом Приват Банку на сьогодні) надійшло на рахунок фонду «Крила надії». Величезне спасибі всім-всім, хто допомагає зібрати для сестричок необхідну суму на поїздку до Ессен.

Імпровізуємо!

Вівторок, 27 жовтня, 2009
Не завжди творчі заняття виходять такими, як планувалося, і часом доводиться імпровізувати. Але позитивний настрій і творчий потенціал наших діток здатне перетворити будь-яке заняття на свято.