Новини

Курницький Денис в реанімації.

Четвер, 23 травня, 2013
Дуже потрібна допомога і підтримка нашому Денису Курницькому.

Сів метелик на травичку:)

Вівторок, 21 травня, 2013
Коли мова заходить про таке заняття як «Розпис метеликів», ми точно знаємо, що воно обов’язково пройде у чудовій та теплій атмосфері. Такі висновки не взято з пустого місця, а підтверджено не одним творчим, адже ця тема стала в нас традиційною у весняно-літній період протягом багатьох років. Чому на перший погляд таке просте заняття викликає у дітей захват? Усе просто! Метелики - яскраві, витончені істоти та асоціюються із сонячним літом, що не може не викликати безліч позитивних емоцій!

Весняна акварель у Львові:)

Вівторок, 14 травня, 2013
Опісля насичених та надзвичайно активних пасхальних занять, нам захотілось повернутись до простого, спокійного, і такого улюбленого усіма дітьми малювання. Того, завдяки якому можна помріяти та дати волю власній фантазії:). Для такого творчого польоту ми обрали роботу із аквареллю, адже завдяки їй можна отримати дивовижні, легкі малюнки.

Великоднє диво для Паніва Іванка.

П'ятниця, 10 травня, 2013
Всі ми звикли, що дива стаються на Різдво, і навіть дорослі скептики охоче вірять у Різдвяну казку, та життя взагалі річ дивовижна, і сюрпризи та дива стаються цілий рік, а тим більше у світлі Великодні свята. Саме таке диво сталося і у нас, з одним хлопчиком з Львівської лікарні.

Великодні кошички:)

Вівторок, 07 травня, 2013
Якимось незвичним та дивним було цього тижневе заняття. Можливо, це через те, що ми вперше за усі роки творчих перенесли день їхнього проведення; а може, тому що ще трішки і мала настати така очікувана для всіх Паска, і через це у лікарні було дуже мало людей, довкола панувала тиша і аж хотілось говорити пошепки. Ми навіть думали - чи буде для кого проводити заняття, бо усіх діток могли відпустити додому. Це припущення майже виправдалось у відділенні хірургії, де залишився лиш один хлопчик. А в гематології все склалось інакше – дітей як завжди! На початку творчого було видно, що настрій у всіх – не найкращий: так хотілось на свята додому… Проте тема «Оздоблення кошиків» дуже зацікавила дітей та батьків. А барвистість матеріалів та дуже красивий результат таки подарував нам їхні усмішки:).

Оригінальні писанки на Дністерській, 27:)

Середа, 01 травня, 2013
Ось уже п’ятий рік поспіль діти із Дністерської та наші волонтери вірні одній незмінній традиції: напередодні пасхальних свят вони створюють писанки. Не зрадили цій великодній темі і цьогоріч:). Стабільною залишається і техніка обмотування дерев’яного яєчка ниткою(ми називаємо результат цієї роботи - писанка-мотанка). Також не обходиться і без додаткового оздоблення, яке може варіюватись: це наприклад, розпис писанки, або як, це було цього заняття – декупаж. Власне остання техніка викликала у дітей гематології та хірургії справжній фурор:).

Шльомська Юлічка – допоможіть придбати Вінорельбін!

Середа, 24 квітня, 2013
У Львові проходить лікування дуже добра, мила і лагідна дівчинка - Шльомська Юлічка.

Сезон великодніх занять у Львові відкрито:)

Вівторок, 23 квітня, 2013
А розпочали пасхальні творчі із створення листівок. І це не випадково, адже ми чудово знаємо, що наші маленькі друзі з Дністровської турбуються про близьких і завжди охочі поділитись із ними приємними словами та позитивними емоційми. А чим листівки не найкращий спосіб прояву такої уваги до найдорожчих людей?:)

Львівські новини.

Субота, 20 квітня, 2013

Ой чий то кінь стоїть?:)

Вівторок, 16 квітня, 2013
З відповіддю на запитання,що саме запозичене із української народної пісні дітки із Дністерської не забарились:). Вони створили безліч різнобарвних коників, за давньою українською технікою плетення, тільки замість соломи, ми вкотре застосували креп-папір. Такий виріб ми робимо не вперше, і на це є вагомі причини: легкість у його виконанні та чудовий результат.