Новини

Благодійний джазовий концерт!

П'ятниця, 22 травня, 2009
26 травня в приміщенні ресторану “Хмільний дім Роберта Домса” відбудеться благодійний джазовий концерт

Магія Японії

Четвер, 21 травня, 2009
На перший погляд з орігамі начебто все зрозуміло і просто. Беремо звичайний листок паперу, складаємо його декілька разів і отримуємо різні фігурки, від банальних корабликів-літачків і до складних квітів і звірів.

Гематологія Львівской обласної – SOS!!!

Четвер, 14 травня, 2009
Відділення гематології ЛОДСКЛ опинилось в критичній ситуації – катострофічно не вистарчає таких життєво необхідних препаратів, як тієнам і біовен моно.

Дарунок для мами

Середа, 13 травня, 2009
В переддень Дня матері ми вирішили виготовити для наших дорогих матусь вітальні листівки.

Благодійний фонд «Крила надії» оголошує акцію дитячої творчості «Світ моїх мрій»

П'ятниця, 08 травня, 2009
09.05.09 з 10:00 до 18:00 Площа Ринок Виставка - ярмарок дитячих робіт створених онкохворими дітьми і волонтерами на творчих заняттях у лікарні

Наши новости

Середа, 06 травня, 2009
Хирургия , 5 этаж Львовской областной.

Намистинка до намистинки

Четвер, 30 квітня, 2009
Для суботнього заняття волонтери принесли яскраві різноколірні намистини і бісер, які відразу сподобались дітям. З цих намистин і ниток запропонували діткам зробити оригінальні брелки і фенечки у вигляді людей і тваринок. Доречі, схем виконання брелків діткам не давали, тому брелки це результати творчості і жодного плагіату.

Лапчак Алёнка – завтра операция…

Понеділок, 27 квітня, 2009
Всего несколько дней тому мы писали о сестричках Лапчак, как у них всё хорошо и желели им, чтоб поездка в Одессу была успешной. К сожалению, сегодня стало ясно что Алёнке необходима операция по удалению правого глазика. Как не старались врачи сохранить глазик, увы, на даный момент его дальнейшее лечение признанно неоправданым. Такое решение приняли врачи из клиники Филатова в Одессе.

Наши новости

П'ятниця, 24 квітня, 2009
Наши новости

Великодні творчі заняття

Четвер, 23 квітня, 2009
Напередодні світлого свята Пасхи у відділенні гематології Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні відбулось творче заняття на Великодню тематику. Одразу стає зрозуміло, що заняття було присв’ячене основному символу Великодня – писанці.