Новини

18100 гривень для Злати Кекух.

Середа, 01 жовтня, 2014
Маленька Злата - золота дитина. І справа тут не лишень у її прекрасному імені.

Допоможемо майбутній музикантці!

Вівторок, 30 вересня, 2014
Знайомтесь – це Михайльонка Марія. Відмінниця, мамина помічниця, красуня та що найважливіше надзвичайно талановита дитина. Марійка мріє стати відомою співачкою. Та найбільше вона прагне бути здоровою…

Акварельна осінь:)

Понеділок, 29 вересня, 2014
Цієї суботи дітки із гематології та хірургії Львова «просто» малювали. Слово «просто» взято у лапки не дарма. Тому що саме дітям добре відомо, що малюнок фарбою – це весело, цікаво та і далеко не завжди легко:). А малювали малята осінні пейзажі. Що у них вийшло можете побачити далі.

"Поки дихаю, сподіваюсь" …

Четвер, 25 вересня, 2014
Для нас - це просто красиві слова. А для людей із діагнозом «муковісцидоз» вдих та видих – не звичайна інстинктивна дія, а справжнє випробуванння…. І кожен свій день вони живуть із надією на те, що завтра буде краще і вони зможуть дихати на повні груди! А для цього потрібно щонайменше 310 500 гривень на препарат Пульмозим!!!

І знову про Козака Павла.

Вівторок, 23 вересня, 2014
Не встигли ми розмістити новину про Павла, як виникла потреба у написанні нової…

Коли перестаєш дихати - Гамала Володя!

Понеділок, 22 вересня, 2014
Нашому світлому та позитивному Володі знову дуже потрібна Ваша допомога! Хлопець із діагнозом муковісцидоз стражає від апное, і йому терміново необхідний апарат, що вартує 78 400 гривень!

42 298 гривень для маленької принцеси Софійки Миколюк!

Понеділок, 22 вересня, 2014
Давненько ми не писали про Софійку. Проте зараз як ніколи актуально згадати про нашу маленьку красуню!

"Терапія стресом" на Дністерській 27:).

Понеділок, 22 вересня, 2014
Не подумайте нічого дивного, це просто ми з дітками із гематології та хірургії Львова вчились виготовляти іграшки з ниток:). Завдання було із надскладних, тому ми й жартома прозвали його таким, що викликає стрес. Та коли діти побачили готовий виріб, рівень їхнього захвату зашкалював. І стало зрозумілим, що вся важка праця була не даремною! Звідси й назва статті:). Спершу ми створювали кутасики, далі різні детальки, такі як очка, вушка. Власне результат роботи можете побачити далі.

Білошапко Ростик. Ціна життя – 55 844 Євро!

Субота, 20 вересня, 2014
На сьогодні Білошапко Ростик як ніколи потребує фінансової допомоги. Наш хлопчик закінчив основне лікування, уся протирецидивна хіміотерапія позаду, у Ростика ремісія і тепер попереду пересадка кісткового мозку.

Осінні вітражі:).

Четвер, 18 вересня, 2014
Напівпрозора фарба, об’ємний контур та склянка! Ось вони, такі прості речі, які приносять неприховану радість та натхнення нашим маленьким творцям! Цього разу ми вирішили запропонували їм нові картинки для розпису склянок, та першість отримали вже традиційні тваринки із великими оченятами.