Новини

28 484 гривень на антибіотики Дмитрика!

Вівторок, 15 вересня, 2015
Минулого тижня ми писали про Дмитрика, маленького, худорлявого та талановитого хлопчика. Вчора стали відомі результати аналізів, і відповідно назначено курс антибіотиків.

Нагальне прохання: Занозовський Дмитрик.

Середа, 09 вересня, 2015
Дмитрик важкому стані: легеневе серце, постійна гарячка, що триває від липня. Хлопчик сильно похудав і дуже виснажився...

Пульмозим для маленької сміхотушки Златочки.

Понеділок, 07 вересня, 2015
Маленька Злата Кекух росте не по днях, а по годинах:). Кожного разу, коли ми її бачимо, нам залишається лишень дивуватись, як малеча виросла. Сподіваємось, що скоро знову буде причина для зустрічі, а саме, що нам вдасться передати їй препарат Пульмозим. Як Вам вже відомо, він дуже необхідний для діток із діагнозом муковісцидоз.

Літні вітражі:).

Субота, 08 серпня, 2015
Перед відпусктою ми захотіли провести заняття, яке надовго запам’ятається малюкам. Претендентів було чимало, та переможцем став розпис скляночок та вазонів. Діти були задоволені, а якими вийшли їхні роботи, дивіться далі.

Посилка із Бреші № 3!

П'ятниця, 07 серпня, 2015
Вже в третє ми отримали посилку від волонтерів асоціації «Віра Надія Любов», парафії Різдва Христового з м. Бреша Італії!

4057 гривень для Попіль Соломійки!

Вівторок, 28 липня, 2015
Дуже довго і дуже важко проходить реабілітаційний період після ТКМ у нашої красуні Соломійки Попіль.

Двоє львівський хлопчиків потребують допомоги!

Вівторок, 28 липня, 2015
Двоє наших підопічних хлопчаків терміново потребують допомоги – це маленький Харів Андрійко і дорослий Ігорчик Ступницький.

28 865, 76 грн. для Ганни Веремчук!

Вівторок, 28 липня, 2015
Дуже часто від батьків можна почути «Поступимо на лікування у відділення, якщо буде препарат». І постійно хочеться виправити це «якщо» на «коли»…

Дракончики :).

Вівторок, 28 липня, 2015
Цього заняття ми з дітками створювали наших улюблених дракончиків. Якими вийшли роботи маленьких майстрів з гематології та хірургії Львова, дивіться далі.

Посилка з Італії для малят з фенілкетонурією! -2.

Четвер, 23 липня, 2015
Надзвичайно дякуємо асоціації волонтерів «Віра Надія Любов», парафії Різдва Христового з м. Бреша Італії, яка вкотре передала велику посилочку для діток з ФКУ!