Новини

Королі та королеви ЗУСДМЦ:).

Середа, 28 січня, 2015
Цього тижня діти з гематології та хірургії Львова перевтілились у королів та королев. Як ми добре знаємо, основним атрибутом влади царів є корони. Власне, їх ми створювали на цьому занятті.

Полуситок Павло – 3500 на Іриносиндан!

Вівторок, 27 січня, 2015
Павлику 7,5 років. Він живе в місті Жовква у Львівської області і лікується в хірургії ЗУСДМЦ.

Як Козак Павло чекав на Пульмозим…

Вівторок, 27 січня, 2015
Чекав і чекає далі. Тому що історія із препаратом тянеться від давна, та все ніяк не може дійти до бажаної та логічної розв'язки.

Башмат Юлія: Я хочу дихати!

Понеділок, 26 січня, 2015
Кожного місяця на нашу поштову скриньку приходять листи від Башмат Юлі, в яких ми бачимо одні і ті ж запитання: «Як справи із збором коштів? Чи щось змінилось з останнього разу?». І як важко кожного разу відписувати, що не змінилось нічого і на рахунку у дівчини лишень 300 гривень …

Святкова творча майстерня:).

Понеділок, 19 січня, 2015
Ось і пройшли такі довгожданні зимові свята, сповнені світлих, теплих, незабутніх емоцій. За цей період, ми з дітками із Дністерської 27 часу не гаяли і створили багато новорічно-різдв'яних виробів. Ну що ж, про все по черзі.

Шот Микола та Пилипчак Олег. Життя на діалізі – як воно?

Четвер, 15 січня, 2015
Два дорослих хлопчика з Дністровської дуже потребують нашої підтримки. Микола Шот та Олег Пилипчак. Обоє дорослі і про обох я ніколи не знаю, що розповісти, бо і Микола, і Олег досить кремпуються свого становища. Становище дійсно у обох дуже важке і без підтримки небайдужих людей продовжувати боротьбу буде неможливо…

Трошки комфорту для наших захисників

Середа, 14 січня, 2015
І знову ми побували в військовому шпиталі Львова. Цього разу з ортопедичними подушками...

Допомога від діаспори. Канада

Понеділок, 12 січня, 2015
Перед Новим Роком ми зустрілися з колишньою львів`янкою Галею(хоча хіба львів`янки можуть бути колишніми?), яка на даний момент проживає в Канаді, однак як щира українка не забуває і дбає про своїх земляків.

Музика рятує!

Субота, 03 січня, 2015
У моменти, коли здається, що це фініш, і дитина залишиться без надзвичайно потрібного препарату, на допомогу нам часто приходять наші колеги. Одними із них є організатори акції «Музика рятує» та небайдужі люди!