Новини

Посилка з Італії для малят з фенілкетонурією!

Середа, 10 червня, 2015
Пам’ятаєте ми писали про посилку від асоціації волонтерів «Віра Надія Любов», парафії Різдва Христового з м. Бреша Італії? Так ось, нарешті всі малята отримали по своєму пакуночку. І ми вирішили поділитись цією радісною новиною.

3327 гривні для Юрчика!

Понеділок, 08 червня, 2015
Вперше за тривалий час нам вдалось бачити Юрчика Добровольського активним ,веселим і балакучим. І на це є декілька причин.

Про Софійку Пирожак.

Субота, 06 червня, 2015
Отже, ще один місяць, у Софійчиному відліку, минув. Так, це означає ще одну партію Фрезубіну. На наступний місяць потрібно 32 літра спецхарчування вартістю 5155 грн. Ну і ще 1700 на підгузники – 8 упаковок Ліберо.

Савчин Марічка – хіміотерапія відкладається…

Субота, 06 червня, 2015
Виникла вимушена і дуже не бажана перерва у лікуванні Савчин Марії…

Літо і метелики:).

П'ятниця, 05 червня, 2015
Як тільки до нас приходить літо, ми його зустрічаємо розписом різнобарвних метеликів. От ніби, заняття дуже просте, а діти його люблять. Бо саме тут можна проявити максимум креативу: використовувати найрізноманітніші поєднання кольорів, придумувати візерунки та узори.

«День дитини» у львівськиій лікарні!

Середа, 03 червня, 2015
Вчора у лікарні ЗУСДМЦ відбулось свято до дня дитини! Все було дуже позитивно, весело та душевно! Та без Вашої допомоги цієї події просто б не відбулось!

Терміново: антибіотики для Юрчика!

Вівторок, 02 червня, 2015
Дуже часто від нас можна почути «терміново», на «вже» «SOS». Та на жаль, це завжди не безпідставно… Юрчик Добромильський настільки потребує антибіотиків, що для того, аби він почав курс, кошти зібрав медперсонал!!!

Чохли для мобільних:).

П'ятниця, 29 травня, 2015
«Ой, а Ви не могли придумати нічого складнішого?», - перша реакція більшості діток та батьків з лікарні, що на Дністерській на запропоновану тему. «Звісно ж, що могли, але ми ж не настільки безжальні»,- жартома відповідали ми:). Словом, як тільки всі охочі взялись за виготовлення чохлів, то панувала одна думка - це дуже складно, і мабуть нічого не вийде. Та мало-помало процес пішов і всі зразу ж забрали свої слова назад:). Цікаво, якими вийшли вироби малят? Тоді дивіться далі!

39 046 гривень для дівчинки з реанімації!

Середа, 27 травня, 2015
Коли Оленка Петрас поступила у лікарню, всі боялись найгіршого… Дівчинка була у дуже важкому стані. Та на велике щастя, лікарям вдалось її стабілізувати!!!