Новини

Пульмозим для нашого дорослого Павла!

Четвер, 09 червня, 2016
Коли дуже часто пишеш про пацієнта, з кожним разом все важче підібрати слова, довго “виношуєш” статтю, не знаєш з чого почати, бо все вже ніби сказано до того...

Яскраві чохли для мобільних:)

Вівторок, 07 червня, 2016
Цього тижня маленькі хендмейдери з Дністерської 27 проявили неабияку креативність та оригінальність ідей. А про це заняття, як поділились з нами згодом,говорили ще протягом всього тижня:). А виготовляли ми фетрові чохли для телефонів.

Святославчик хоче говорити!

Середа, 01 червня, 2016
Коли його однолітки ганяють по вулиці, їздять на велосипедах, і просто беззупинно розповідають про все на світі іншим, 4-річний Святославчик Гаранджук тільки починає ходити і говорить буквально декілька слів.

Красуня Лєра і 9200 гривень.

П'ятниця, 27 травня, 2016

Орлика. ІІ хірургія.

Четвер, 26 травня, 2016
Знайомтесь – Володя, Дмитрик, Миколка. Троє маленьких козаків з різких областей відважно борються за життя і чекають нашої допомоги.

Посилка з Брешії:)

Середа, 25 травня, 2016

Коники з креппаперу:).

Четвер, 19 травня, 2016
Що ж би таке провести опісля пасхальних свят, щоб дітям було цікаво і воно не блякло опісля виготовлення великодніх кошичків? Перебирали різні варіанти, і все ж вдалось серед усіх тем обрали — виготовлення коників із креппаперу.

Меронем для Дмитрика.- 2

Середа, 18 травня, 2016
Нам усім доводилось хворіти: кашель, дуже висока температура, поколювання у легенях, виснаженість, задишка....Неприємні відчуття, які б краще ніколи не відчувати. А тепер уявімо, що їх інтенсивность та частота виникнення множиться хоча б на 3!!! Жаливо, правда ж? А саме в такому режимі часто і живуть діти з муковсцидозом. Одним із них є Дмитрик Ковальчук.

Валерія Фостійчук – і знову з початку…

Вівторок, 17 травня, 2016
Багато хто з вас пам’ятає маленьку тендітну дівчинку з хірургії – коли ми познайомились в далекому 2009, Лєрі було 12 років, вона була худорлявим підлітком і щойно закінчила основний курс хіміотерапії. Підтримуючу Лєра теж успішно пройшла, і 5 років все було добре. Ну, гаразд, майже все.