Новини

День онкохворої дитини у Львові

Понеділок, 15 лютого, 2010
Запрошуємо усіх приєднатися до нашої акції, присвяченої міжнародному дню онкохворої дитини.

Музика в теплих тонах. Продовження.

Четвер, 11 лютого, 2010
9 лютого у Львівській філармонії відбувся благодійний концерт, організований Державною заслуженою академічною капелою України "Трембіта" спільно з мистецьким об’єднанням “Дзига».

Музика в теплих тонах

П'ятниця, 05 лютого, 2010
Допомагати можна по різному, і люди, які хочуть допомогти - завжди знайдуть спосіб. Саме так і почалась ця історія.

Гедзович Максим - терміново потрібно 4800 евро!!!

Четвер, 04 лютого, 2010
Кілька днів тому ми прилетіли з Ессена. Новини у нас не дуже втішні. Пухлина активізувалася, виросла на 1 мм.

Подаруй атмосферу свята хворим дітям

Четвер, 04 лютого, 2010
У цьому році спільно з рестораном-клубом «Атмосфера», що знаходиться у Львові на вулиці Сербській, ми провели акцію «Подаруй атмосферу свята хворим дітям».

Дряпальні експерименти

Середа, 03 лютого, 2010
Ви, мабуть, бачили в іграшкових магазинах „Царапки” – дитячі набори для створення гравюр. Суть їх така: спеціальною ручкою-гравером дитина видряпує верхній шар спеціальної алюмінієвої пластини, на яку нанесено малюнок, і отримує чорно-білу картину, подібну на гравюру. Ідея таких дряпальних картин нам дуже сподобалась, і цієї суботи ми вирішили подряпати такі картини у лікарні.

Проскурник Діма - бій триває.

Понеділок, 01 лютого, 2010
Діма Проскурник в лікарні, продовжує бій! Аналізи низькі, сьогодні попадали лейкоцити і мамі сказали на середу мати 4 флакона грастиму. Флакон грастиму сьогодні коштує 692,90 на оптовій фірмі, 4 флакона - 2771,60. Це досить значна сума для простої родини з двома дітьми, де працює лише тато, а мама з хворою дитиною живе в лікарні ...

Новини Львівської обласної

Вівторок, 26 січня, 2010
Проскурник Діма пройшов перший курс хіміотерапії. Зараз почали падати аналізи, вчора вже капали тромбоконцентрат, тато привіз двох донорів з Калуша, але на п'ятницю донори потрібні знову.

Ляльковий театр

Понеділок, 25 січня, 2010
Шили ми цього разу іграшки для лялькового театру у формі тваринок, які вдягаються на руку. Просунувши пальці в лапки і мордочку тваринки, можна змусити іграшку кумедно рухатися, танцювати, тиснути лапу сусідам і навіть кокетливо підморгувати ;-)

Квілінгуємо по-весняному

Субота, 16 січня, 2010
Цієї суботи, коли на вулиці добряче сніжило, мороз щипав за носа, а вікна розмалювалися чудернацькими візерунками, наше заняття на Дністровській видалося дуже навіть весняним і теплим: діти з волонтерами майстрували квіти. Не сніжинки, не ялинки, а саме квіти – ті маленькі символи весни і надії. Робилися квіти в техніці квілінг – одній з найулюбленіших занять наших діток. Квілінг, або паперокрутіння, полягає у нарізанні вузьких рівних смужечок паперу і скручуванні його у моточок (щільний або не дуже), і формуванні з нього потрібної деталі для готового виробу. Далі усі деталі (частинки виробу) склеюються до купи, і – вуаля! – квітка готова. Це зовсім просто, потрібно лишень трошки терплячості і акуратності.