Новини

Зайчики-побігайчики та лисички-сестрички!

Понеділок, 28 жовтня, 2013
Коли настає період творчої кризи у стилі «Яку ж тему запропонувати діткам цього тижня?!», неочікувано фантазія підштовхує до незвичних ідей із нестандартним використанням матеріалів. Так і відбулось цього разу: створення іграшок – справа стандартна для творчих занять, а ось застосування для неї основи із писанки - щось нове:). Обмотавши яйце ниткою, ми перейшли до декору вушних паличок та вирізання деталей із фетру. Всі ці елементи прикріплювали між собою на клеючий пістолет. Що ж вийшло у діток із гематології та хірургії дивіться далі.

Допомога для наших немовлят!

П'ятниця, 25 жовтня, 2013
Найменші з наших підопічних, зазвичай, є пацієнтами ІІ хірургії дитячої лікарні на Орлика. Саме туди потрапляють новонароджені з важкими патологіями. Саме там лікуються двоє наших крихітних претендентів на пересадку печінки.

Тарас Артишко – підтримайте будь ласка!

Вівторок, 22 жовтня, 2013
Тарас Артишко продовжує лікування. Позаду 5 блоків хіміотерапії, сьогодні 6 день після блоку і аналізи стрімко починають падати, а низькі аналізи для Тараса – це герпес, стоматит і повна відсутність апетиту…

А у Львові листопад!:)

Вівторок, 22 жовтня, 2013
Надскладна геометрія, вища математика! Щось на зразок цього лунало від діток та мам із Дністерської, коли ми почали пояснювати їм схему складання листочків у техніці орігамі! Проте за нетривалий час ці фрази змінились на «Та це ж зовсім просто»! Головне «руку набити». Склавши дві-три детальки – справа пішла як по маслу! Листочків наскладали багато, так, що гематологія та хірургія осіяні ними, як міські парки:).

Лядов Юрчик – 103 000 Євро на ТКМ!

Середа, 16 жовтня, 2013
Зовсім недавно ми писали про цього хлопчика з гематології ЗУСДМЦ. Ми просили допомогти оплатити для Юри Лядова Дорібакс.

Золото осені у львівській лікарні!

Вівторок, 15 жовтня, 2013
Жовтий, оранжевий, червоний! Кольори, що гріють душу та заставляють серце битись сильніше. Ось і настала пора золотої осені, що дарує нам такі переживання та заворожує своєю красою. Цієї суботи ми з дітьми гематології та хірургії Львова захотіли принести це тепло і у відділення лікарні. Тому вирішили зробити власні золоті деревця. Завдання було не з простих, бо справа ця досить тривала та вимагає чимало терпіння. Та як вкотре показали діти із ЗУСДМЦ– нездійсненних творчих завдань для них не існує!

Вічна пам’ять Колі Губіну…

Понеділок, 14 жовтня, 2013

Від нас пішла Соломійка Мазурик…

П'ятниця, 11 жовтня, 2013

Акварельна субота у львівській лікарні!

Середа, 09 жовтня, 2013
«Блукаючи» минулого тижня просторами інтернету, ми натрапили на позитивні малюнки із лісовими тваринкам. Ці кумедні істоти настільки нам сподобались, що рішення було однозначним «Пора знову взятись за пензлики»:). Що і зробили! Картинки припали до душі і діткам із гематології та хірургії Львова, вони майже всі малювали саме їх(а це велика рідкість, тому що малюки часто люблять зображувати на аркуші щось своє). Що ж у них вийшло дивіться далі.

Авторські іграшки на Дністерській, 27!

Вівторок, 01 жовтня, 2013
Створення м’якої іграшки – досить непроста та клопітка праця. В суботу у цьому переконались і дітки із гематології та хірургії Львова. Дехто навіть не вірив в те, що в нього вийде хоча б на половину втілити бажане у життя. Та як бачите на першій фотографії, із завданням ми впорались, і навіть дуже добре:)!