Новини

Меморандум про співпрацю

Вівторок, 16 липня, 2013
Благодійний Фонд «Крила Надії» і МБФ «Центр соціальних проектів майбутнього» підписали меморандум про співробітництво з метою реалізації соціальних і благодійних проектів.

Декорування шпонованих шкатулочок:)

Вівторок, 09 липня, 2013
Ну що ж таке придумати, аби наступне заняття було цікавим та за рівнем складності ні в чому не поступалось попередньому? Вічне запитання, яке неодноразово переймає нас одразу ж по завершенню творчого в суботу! Цей тиждень був особливо напруженим у даному плані:). Та як відомо, у таких випадках на допомогу приходить креативне вирішення проблеми. Ось і у нас з’явилась наступна ідея: «А що, якщо скомбінувати дві дуже вдалі, на думку діток та волонтерів, тему?». І тут одразу згадались два найбільш яскраві та емоційно насичені заняття: оздоблення шкатулочок та кошиків. З першого ми взяли власне основу - шкатулки, а з другого – спосіб та матеріал декорування.

Маленька красуня Аллочка Жвірко.

Вівторок, 02 липня, 2013
Цю маленьку красуню звати Алла. Їй 3 рочки, вона дуже кмітлива, весела та комунікабельна дівчинка, гарна, добра і вихована, творча та здібна. Мабуть, радості та гордості батьків не було б меж, якби не прикра хвороба. У Аллочки гемангіома правої щоки – доброякісна пухлина, яка спотворює половину личка дівчинки.

Листівка для друга:).

Вівторок, 02 липня, 2013
У кожного із нас є близька людина, друг чи просто хороший знайомий, який народився влітку. Для такої важливої події завжди актуальною буде власноруч зроблена листівка, що стане приємним подарунком, адже такої не знайдеш на жодному прилавку магазинів, і що найважливіше – в неї вкладено душу. Отже, цього тижня ми вирішили виготовляти відкритки.

Допоможіть уникнути пересадки! (Від 1.07.2013. - на даний момент кошти зібрано. Дякуємо!)

Четвер, 27 червня, 2013
Вадимчик Німас найменший з наших підопічних. Малюку лише 6 місяців і він вже встиг перенести операцію та довести всім, що він міцний і життєлюбний хлопчик!

Хто проживає на дні океану?:)

Середа, 26 червня, 2013
Окрім кумира всіх наших діток, Спанч Боба? Звісно ж рибки:). Це тваринки-рекордсмени на наших творчих, адже серед усіх створінь на заняттях їх можемо побачити найчастіше. І яких тільки технік та стилів ми не застосовували при їхньому виготовленні! Цього разу настав час для креп-паперу. Створюються вони за дуже схожим способом, як сови із гофропаперу. Тому багато діток чудово володіли матеріалом. А рибки вийшли у них надзвичайно красивими!

Фантастичні дракончики :).

Вівторок, 18 червня, 2013
Є у нас таке заняття, яке ми обов’язково проводимо раз у рік, якою б не була погода чи настрій. І ось цього сонячного тижня нам стало зрозумілим, що час для нього знову настав: ми вкотре створювали дракончиків. Техніка їхнього складання доволі проста, та водночас захоплююча. І хоч дракони часто асоціюються із негативними персонажами казок, та у нас все зовсім інакше - вони дуже позитивні та кумедні!

«Українська весна» в Польщі допомагає українським дітям!

П'ятниця, 14 червня, 2013
Українська спільнота в Польщі є надзвичайно великою і активною, тому не дивно, що в Польщі відбуваються фестивалі української культури. Так, нещодавно в Познані відбувся Фестиваль «Українська весна», організований та проведений суспільно-культурним об’єднанням «Польща - Україна».

Декоративні диньки на Дністерській 27:).

Вівторок, 11 червня, 2013
«А що це таке?», «А яке його призначення?»… Ці та ряд інших схожих запитань можна було почути, напевно, від усіх присутніх на суботньому занятті, вартувало нам лиш витягнути різнобарвні скриньки. Спершу ми і самі не могли дати конкретної відповіді, та протягом творчих, що відбувались на тижні дітки подали нам безліч ідей. Щодо першого запитання, можна було почути наступні тлумачення – це гарбузики, або ж груші, та під кінець усі зійшлись на думці, що це декоративні дині. Щодо того для чого слугуватиме виріб придумали наступне: сюди мама може складати власну біжутерію. Не довподоби ідея? Ну тоді це нехай біде підсвічник. І це ні? Тоді вважатимемо цей виріб вазонком для кактусів. І так протягом заняття кожен придумав собі власний спосіб використання розписаного матеріалу. Скриньки не залишили байдужими нікого із відділень гематології та хірургії, що на Дністерській 27, адже усе не зовсім зрозуміле завжди привертає увагу:)