Новини / Понеділок, 13 вересня, 2010

Хірургія Львівського спеціалізованого центру - СОС!

Пів року тому до нас звернулися лікарі Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру з проханням придбати реактиви для визначення рівня метотрексату в крові для маленьких пацієнтів відділення гематології.

Вартість набору реактивів склала 12192,25 гривні. Тоді ми змогли придбати його завдяки небайдужим людям, які читають наш сайт і які допомагають дітям.

Сьогодні набір реактивів потрібен ще й для відділення хірургії.
В хірургії метотрексат капають рідше, ніж в гематології, проте дозування його більше. Метотрексат - «важкий» препарат. Його рівень у крові постійно потрібно контролювати, без контролю капати хімію просто не допустимо, а не капати взагалі - позбавити дітей шансу на одужання.
Зараз у відділенні знаходиться двоє дітей з діагнозом Остеосаркома, обом призначений метотрексат, обом потрібно буде часто і регулярно робити аналіз на рівень метотрексату в крові. Сторінки дітей незабаром з'являться на сайті, зараз оформляються документи. Наступного тижня двоє заступають на хімію, і обом знадобиться контроль аналізів.
Батьки дітей прості сільські люди, в одній із сімей цілих п'ятеро хлопчаків (!!!), але про це потім. Купити реактиви самостійно вони не в змозі, адже окрім реактивів потрібно ще дуже багато всього, а попереду ще тривалий тяжке лікування.
Ми звертаємося з величезної проханням до всіх: допоможіть закупити реактиви для відділення хірургії! Вони необхідні в лікарні - просто немислимо, щоб після кожного блоку дитина їздила робити аналіз до Києва, а без аналізу немислимо капати хімію.
Часу дуже мало. Ми дуже сподіваємося, що встигнемо придбати реактиви. Будь ласка, допоможіть нам у цьому.
Зараз на купівлю набору реактивів у нас є 2000 гривень - величезне спасибі підприємцю Сіверському Б.О., завдяки Вашим внесках нам щомісячно вдається «прикривати» найгостріші і термінові потреби!
Залишилось зібрати ще 10192,25!

П. С. Спасибі всім хто жертвує гроші на потреби хворих дітей - сума буває великою і маленькою, але допомога маленькою не буває ніколи!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні : добровільна пожертва.