Новини

Андрійко Мізун – 10 659 гривень на Топотекан!

Субота, 26 липня, 2014
Андрійко поїхав додому, набиратись сил і готуватись до подальшого лікування. Хлопчику планується ще три блоки Топотекату (він же Гікамтин).

Пуняк Андріанка – 2650 гривень на філстим. Де взяти?

Субота, 26 липня, 2014
У відділенні львівської гематології проходить лікування дуже серйозна і водночас дуже весела дівчинка. Звати дівчинку Андріанка Пуняк, їй 6 років і попереду у неї тривале лікування.

Володя Гамала. Найкращий подарунок - дихати вільно.

Вівторок, 22 липня, 2014
Володя Гамала спокійний, врівноважений, привітний хлопець, веселий і усміхнений, не зважаючи на хворобу. Володі 30 років, чотири роки тому у нього виявили Муковісцидоз – серйозне захворювання, що потребує частих лікувань і постійного лікарського нагляду. Та замість того, щоб впасти у відчай, хлопець зітхнув з полегшенням – бо нарешті вперше побачив в обличчя ворога, з яким належить боротись.

Кінаш Марічка – боротьба триває! Радощі, труднощі і нові потреби…

Четвер, 17 липня, 2014
Марічка Кінаш продовжує лікування. Марічка вперто долає всі кризи і загострення і знову йде вперед!

Полінезійські портрети:).

Четвер, 17 липня, 2014
Спекотна, сонячна погода, що панувала минулого тижня, не покинула нас і цієї суботи. Ось ми і вирішили продовжити літню, екзотичну тематику: на зміну "тінга-тінга" прийшла полінезійська аплікація. Діти проявили неабияку креативність, і ми можемо побачити на їхніх роботах безліч незвичних ідей та деталей.

Спекотне заняття у Львові:).

Четвер, 10 липня, 2014
Назва статті стосується, як і погоди, що панувала цього суботнього ранку на вулиці, так і теми заняття, яку ми запропонували відділенню гематології та хірургії Львова: "Сонячна тінга-тінга". Діти, як це їм властиво, повністю не дотримувались цього стилю, а додавали роботі власних штрихів. Що у них вийшло, дивіться далі.

Львів - МРТ для трьох красунь.

Середа, 09 липня, 2014
У відділенні хірургії ЗУСДМЦ проходять лікування три красуні – три дорослі дівчинки – Перетятко Анастасія, Савчин Марія і Шегда Софія. У всіх трьох різні діагнози, та у всіх трьох злоякісні пухлиин, всі три проходять хіміотерапію і для всіх настав час контрольного МРТ.