Новини

Підтримайте нас у monobank

Середа, 06 жовтня, 2021
Додайте палива кораблю здійснення дитячих мрій!

Програму "Їжа дітям" продовжено на 2022 рік!

Вівторок, 05 жовтня, 2021
Львів у наступному році надалі допомагатиме родинам із важкохворими дітьми в закупівлі спецхарчування!

Місяць з моменту другої пересадки нирки дитині.

П'ятниця, 01 жовтня, 2021
Операцію провели лікарі Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру та Львівської Обласної Клінічної Лікарні. 14-річна Даша та донор – тато Максим почуваються добре та вже планують сімейну мандрівку Європою.

Дякуємо молодятам за чудову ініціативу!

Середа, 29 вересня, 2021
Осінь в Україні традиційно щедра на весілля. Двоє прекрасних молодих людей – Наталя та Андрій вирішили у День створення своєї сім’ї зробити добру справу та потішити дітей – підопічних нашого Фонду.

В Україні проведено першу трансплантацію легень!

Середа, 22 вересня, 2021
Цей ранок особливий, адже він відкриває двері в майбутнє багатьом людям із хворобами легень, якого ще недавно у них не було.

Ліки для пацієнтів з онкологією та рідкісними захворюваннями стануть доступнішими!

Вівторок, 21 вересня, 2021
Ціна ліків не має бути тотожною цінності життя! Сьогодні у Верховна Рада України в другому читанні більшістю голосів (309 "За!") прийнято надзвичайно важливий проєкт Закону №4662 «Щодо забезпечення можливості закупівель лікарських засобів за договорами керованого доступу».

Дякуємо за працю заради змін та збереження життя

П'ятниця, 17 вересня, 2021
Сьогодні у світі та Україні одночасно відзначають три важливих для нас дати.

В Україні вперше проведено недодинну ТКМ для дорослого

Четвер, 16 вересня, 2021
Сьогодні тендітна вісімнадцятирічна Еліна – справжня зірка, яку покажуть найбільші телеканали країни. Коли вона заходила у приміщення, їй стоячи плескали медики, журналісти, представники влади, адже вона – перша серед дорослих українців, кому зробили ТКМ на батьківщині від неродинного донора.

Збір на денситометр завершено!

Середа, 15 вересня, 2021
Маленькому Маркові, як і ще майже 1000 діток, вже не треба буде їхати в Київ чи шукати іншу клініку, щоб пройти обстеження на денситометрі. Кошти на його придбання для Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр зібрано! Тож невдовзі у Львові з’явиться новенький сучасний ультразвуковий апарат для вимірювання щільності кісткової маси!

Українські лікарі готові до проведення трансплантації легень!

П'ятниця, 10 вересня, 2021
Перспективи розвитку трансплантації легень стала однією із найемоційніших тем на конференції «Фокус – муковісцидоз. Актуальні проблеми сьогодення», яка днями відбулася в Києві. Серед її учасників – представники пацієнтських та благодійних організацій, медичні функціонери та лікарі-практики, зокрема провідні трансплантологи країни.