Новини

Food for child: про Вікусю.

П'ятниця, 16 жовтня, 2020
Вікуся і Аня – дві-зірочки сестрички, оточені увагою та турботою. Зазвичай старші піклуються про менших, але меншенька Аня у свої 2 рочки вже допомагає чотирічній Вікусі поїсти, дбайливо витирає їй личко серветкою та радо пропонує свої іграшки.

Фотовиставка до всесвітнього дня хоспісів та паліативу. Софійка

Четвер, 15 жовтня, 2020
Коли ми готували нашу Фотовиставка до Всесвітнього дня хоспісів та паліативу, то обрали Софійчине фото як титульне і стикнулися з цікавою реакцією глядачів: «ця дитина не схожа на важкохвору!» Власне, саме це ми і хотіли показати – коли в дітей з невиліковними хворобами буде належний догляд і підтримуюче середовище, вони матимуть комфортне життя та повноцінне дитинство.

Їжа для дітей: історія Софійки

Вівторок, 13 жовтня, 2020
Софії 17. Як і її однолітки, вона вільно серфить хвилями інтернету, переглядає кумедні чи пізнавальні відео на ютубі, спілкується в соціальних мережах.

Фотовиставка до всесвітнього дня хоспісів та паліативу

П'ятниця, 09 жовтня, 2020
Можливо, вони живуть по сусідству. За інших обставин ваші діти разом бігали б на майданчику чи влаштовували перегони на велосипедах. Але у вас не було нагоди познайомитися і дізнатися про їхні хобі, смаки та улюблених кіно-героїв.

Реформа служби крові.

Четвер, 08 жовтня, 2020
В Україні відбудеться реформа служби крові. Минулого тижня ВРУ проголосувала за важливий законопроєкт №3648 "Про безпеку та якість крові та компонентів крові".

Дефібрилятор для ЗУСДМЦ.

Вівторок, 06 жовтня, 2020
Днями ми передали у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр новий дефібрилятор, а сьогодні дізналися, що його вже вперше використали для порятунку життя дитини.

Унікальний лапороскопічний інструмент вже у ЗУСДМЦ

П'ятниця, 18 вересня, 2020
Впродовж 10 місяців тривав проект по вибору, збору коштів, придбанню, поставці і апробації лапароскопічного обладнання для онкохірургії Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, і от воно вже в лікарні і на ньому проведено першу складну операцію!

Про Hair for Share

Понеділок, 14 вересня, 2020
Ви часто цікавитеся, що відбувається з вашим волоссям після того, як ми його отримуємо. Як бачите на фото, усі ваші дбайливо загорнуті хвостики ми сортуємо за кольором і довжиною та передаємо майстриням-пастижерам для пошиття перук. На виготовлення однієї перуки йде волосся 3-4 донорів. Кожен такий пучечок волосся має важливу місію – додавати впевненості тим, у кого її забрала хвороба.

Кошти для Софійки зібрано!

П'ятниця, 11 вересня, 2020
Люди, ви – неймовірні! Необхідну суму для Софійки, яка перебуває в реанімації Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит зібрано менш, ніж за добу!

14-тирічна Софійка потребує термінової допомоги!

Четвер, 10 вересня, 2020
Дічинка зараз перебуває в реанімації Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит.