Новини

Підтримка від Dodo Socks

Вівторок, 14 квітня, 2020
Бачили, як вночі сніжило? Та й зараз зимно Комусь захотілося одягти тепленькі шкарпетки, загорнутися коциком і залишитися вдома? Ну, вдома ви й так, сподіваємося, залишаєтеся, а от шкарпетки треба встигнути замовити сьогодні чи завтра.

Радісна новина з Верони!

Вівторок, 07 квітня, 2020
Де зараз перебуває одна з наших найменших підопічних Ангелінка Лунич (1 рік 7 місяців).

Важкохворим дітям потрібна їжа.

Вівторок, 07 квітня, 2020
Важкохворі діти терміново потребують спеціального харчування, а через ситуацію з карантином наші можливості допомогти їм вичерпуються. Просимо усіх небайдужих долучитися до проекту «Food for Child» і допомогти дітям пережити кризу.

Львів разом проти коронавірусу

П'ятниця, 03 квітня, 2020
Наш забіг за здоров'я львів'ян і безпеку медиків триває . Кожного дня змінюються обставини і виклики, незмінними у цей складний час лишаються потреба лікарень Львова у нашій допомозі та вразливість родин з важкохворими дітьми.

Дякуємо!

Понеділок, 30 березня, 2020
Ми вже почали хвилюватися через те, що наші підопічні – понад сто дітей з важкими захворюваннями, опиняться у скрутній ситуації і матимуть труднощі із забезпеченням спецхарчуванням.

Триває партнерська акція від неймовірних Dodo Socks.

П'ятниця, 27 березня, 2020
Замовляючи будь-яку пару шкарпеток із благодійної колекції «Карантин», ви допомагаєте БФ «Крила надії» в закупівлі систем індивідуального захисту для лікарів швидкої допомоги.

Олежику Казміруку - 13!

Четвер, 26 березня, 2020
Ділимося радісною звісткою з Червонограда від нашого колишнього підопічного Олежика Казмірука – учора хлопчик святкував свої 13!

Об'єднуємось в бородьбі з коронавірусом!

Середа, 25 березня, 2020
БФ «Крила надії» спільно з іншими благодійними організаціями, волонтерами, громадськими активістами, медиками та Департаментом охорони здоров’я Львівської ОДА об’єдналися у центр оперативного реагування на виклики, пов’язані із боротьбою з вірусною інфекцією COVID-19.

Ми продовжуємо роботу!

Вівторок, 24 березня, 2020
Незважаючи на карантин, БФ "Крила надії" продовжує роботу за всіма медичними напрямками у звиклому режимі

350 тис. грн. на проект"Дихай!Живи!"

Вівторок, 24 березня, 2020
Наш проект «Дихай, живи!» допомагає дітям хворим на муковісцидоз закупівлею спеціального обладнання – інгаляторів та кисневих концентраторів.