Новини

Дітки вчаться робити писанки-мотанки! :)

Четвер, 28 квітня, 2011
Писанки ми розписували вже не раз. Навіть цього року встигли створити кілька шедеврів. Та свята наближаються і ми продовжуємо активну підготовку до них. Найцікавіше завдання для діток із ЗУСМДЦ ми приберегли для заняття напередодні Великодня. Цього разу ми вирішили навчити наших друзів робити те, чого самі лише нещодавно навчилися – створенню писанок-мотанок.

Манько Остап - потрібно 1600 гривень на МРТ.

П'ятниця, 22 квітня, 2011
Додано від 27.04.2011: кошти на МРТ зібрано. Величезне всім спасибі!

Сім'я Пахолюк - Всіх з наступаючим світлим святом Великодня!

Четвер, 21 квітня, 2011
Андрій Пахолюк закінчив другий курс хіміотерапії, аналізи, що ніяк не бажали рости, все-таки піднялися і хлопця відпустили додому.

Час розписувати писанки! :)

Вівторок, 19 квітня, 2011
Готуватися до Великодня ми розпочали ще на попередньому занятті. Однак тоді ми робили вітальні листівки, а до писанок справа так і не дійшла.

Гринчишин Святослав - просимо молитов.

Вівторок, 19 квітня, 2011
Святослав другий день перебуває у важкому стані в реанімації ЗУСДМЦ.

2300 гривень - на оплату МРТ для Гринчишина Святослава.

Середа, 13 квітня, 2011
Малюкові з хірургії ЗУСДМЦ Гринчишинe Святославу знову потрібна допомога небайдужих людей - хлопчику знов потрібно чергове МРТ голови і хребта вартістю 2650 гривень, а є всього 350.

Перші приготування дітей ЗУСДМЦ до Великодніх свят! :)

Середа, 13 квітня, 2011
Цьогоріч ми планували приступити до великодніх приготувань лише наступного тижня. Проте такі вже ми нетерплячі, що вирішили «відкрити сезон» бодай трошечки раніше, адже цікавих пасхальних ідей маємо так багато, а часу до Великодня залишається все менше й менше.

Якби Назар умів говорити…

Вівторок, 12 квітня, 2011
Якби маленький Назарчик умів говорити, він сказав би мамі, що у нього в животику росте щось чуже і потворне, сказав би, що це чуже стискає зсередини, немов сталевими лещатами.