Новини

Петрик Юрчик - допоможіть придбати Темодал!

П'ятниця, 20 січня, 2012
Юрі 3 рочки, він знаходиться на лікуванні в хірургії ЗУСДМЦ. У малюка дуже важкий діагноз - пухлина стовбура головного мозку. З понеділка дитина проходить променеву терапію в комплексі з Темодалом.

Наші новини

Вівторок, 17 січня, 2012

Декупаж та маскарадні маски діток із Львова :)

Вівторок, 17 січня, 2012
Є такі заняття, які обов’язково потрібно повторити, через те, що малята просто в захваті від них. Одними із таких є декупаж та створення масок.

Святкові подарунки від Samsung

Неділя, 15 січня, 2012
Новорічноі свята у ЗУСДМЦ цього року були особливо теплими та щедрими, оскільки з кожним роком все більше і більше прекрасних людей допомагають нам дарувати казку дітям, що залишаються на свята у лікарні.

Ялиночки-красунечки на Дністерській :)

Четвер, 05 січня, 2012
Цієї суботи діточок у відділеннях було не багато – їх повідпускали додому, аби ті могли відсвяткувати Новий Рік у затишній, родинній атмосфері. Але для тих хто все ж залишився у лікарні, свята ніхто не відміняв! А яке ж воно може бути без головного новорічного атрибута - красунечки-ялиночки? Звісно ж, менш досконалим та цікавим. Тому ми усі доклали максимум зусиль, аби кожен малюк із відділення хірургії та гематології міг порадіти власному новорічному деревцю.

Привітання від сім’ї Пахолюків.

Четвер, 05 січня, 2012
Пише Методій Пахолюк:

Новорічний настрій та ялинкові прикраси діточок зі Львова :)

Вівторок, 27 грудня, 2011
Ось-ось Новий рік, тому пора серйозно задуматись як оздобити ялиночку та оселю. Особливе захоплення завжди викликають власноруч зроблені іграшки.