Новини

Макарони+акрил =прикраса:)

Вівторок, 04 вересня, 2012
Ця незвична комбінація принесла безліч позитивних емоцій як діткам із гематології та хірургії Львова, так і волонтерам фонду:). Чому?Тому що завжди цікаво використати звичний, буденний матеріал у нестандартних цілях і отримати з нього красиві речі:). У нашому випадку - найрізноманітніші прикраси:).

Петриківський розпис до Дня Незалежності:)

Вівторок, 28 серпня, 2012
25 серпня, нехай із невеликим запізненням, ми розписували до Дня Незалежності тарілочки :) Обраний нами вид малюнку називають Петриківським, що походить від назви села, де розквітнули перші квіточки даного неповторного та яскравого стилю. Здавалось, що завдання з нелегких. Тому, що робота є поетапною і клопіткою. Та для наших діток немає нічого неможливого та складного:). За лічені хвилини на очах виростали чудові рослини, і до речі, багато із них - творіння маленьких діток!!!

Марічка Пигитяк тепер Ангел ...

Понеділок, 27 серпня, 2012

Морські пейзажі від діток із Дністерської:)

Вівторок, 21 серпня, 2012
Море, сонечко, пісочок… Перебування у лікарні – ще не причина повністю відмовлятись від такого задоволення. Як ми вже всі в тому переконались, найкращим способом перенесення у бажане місце є малювання:). Ось і цієї суботи ми озброїлись гуашшю та пензликами і гайда на відпочинок:) Дивлячись на роботи аж відчувається морське повітря та шум морських хвиль. Так, дітвора гарно передала атмосферу теплих країв:).

Таких дракончиків Ви ще не бачили:)

Понеділок, 13 серпня, 2012
Смішні, позитивні, різнобарвні! Ось такі повиходили дракони у нашої дітвори із відділення хірургії. Хоч запал щодо цієї казкової істоти спав після новорічних свят, та ми все ж пам’ятаємо, що зараз рік «Дракона». Вирішили про це і Вам нагадати:)

Женя Демчишин - знову потрібна допомога!

Вівторок, 07 серпня, 2012
Всім привіт від Женьки Демчишина, нашого невтомного бійця!

16000 гривень на MIBG для Кінаша Владислава.

Четвер, 02 серпня, 2012
27 серпня Кінаша Владиcлавчика чекають у Польщі на MIBG сканування.

Сергій Добромильський - сумна історія ...

Четвер, 02 серпня, 2012
Про Сергійка Добромильського ми не писали дуже давно. Не те, щоб новин не було, просто, ними не хотілося ділитися ...

Сімейство котиків із львівської лікарні:)

Вівторок, 31 липня, 2012
Котики – часті «гості» наших творчих занять. Думаю, не стане загадкою причина їхньої популярності: це милі, забавні комочки шерсті, котрі приносять своєму господарю масу теплих емоцій:). Прихильними до них є як дітки, такі волонтери. Тому ми вирішили присвятити цю творчу суботу саме цим кумедним тваринкам. Котиків ми створювали, складаючи їх за простими схемами орігамі.