Новини

Як донори врятували життя Олежику

Понеділок, 15 червня, 2020
лег Казмірук сьогодні гуляє вуличками рідного Червонограда, ласує морозивом, спілкується з друзями, проте чотири роки тому на довгий час його домівкою став Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Здай кров - врятуй життя!

П'ятниця, 12 червня, 2020
У світі майже 118 млн. людей віддають свою кров заради здоров’я та порятунку життя інших. В Україні донорський рух лише розвивається. Щорічно понад пів мільйона українців стають донорами крові.

Ендопротез для Марії-2

Середа, 03 червня, 2020
Марії 17. Вік, коли ще, як дитина мрієш, радієш, дивуєшся, проте вже добре розумієш, що з тобою відбувається.

Подарунок від "Nestle" для наших підопічних з дитячого хоспісу

Середа, 03 червня, 2020
Дякуємо компанії Nestlе за чудовий подарунок до Дня захисту дітей – 456 банок спеціального клінічного харчування Nestle HealthScience для наших підопічних з програми Food for Child - Їжа для дітей.

Ендопротез для Марії

П'ятниця, 29 травня, 2020
Останні дні травня. Якби не карантин, усі вулички, скверики, кафе були б переповнені щасливими старшокласниками і студентами. Та навіть за нинішніх умов, дівчатка чепуряться, щоб вийти у скайп чи зум на свято останнього дзвоника чи просто потеревенити перед канікулами з друзями. Усі в передчутті літа.

Добра новина від Ромчика Роїка

П'ятниця, 15 травня, 2020
Він та його мама вже вдома!

З днем медсестри!

Вівторок, 12 травня, 2020
Сьогодні такий день, коли нам дуже хочеться від себе і від імені наших підопічних привітати тих, хто незмінно поруч, вдень і вночі допомагає нам в лікарнях.

Ромчик Роїк залишається в Китаї.

П'ятниця, 01 травня, 2020
Маленького важкохворого хлопчика не пустили на літак, який мав повернути його додому в Україну.

Вимагаємо прозорості!

Четвер, 23 квітня, 2020
Більше місяця ми спільно з іншими волонтерськими організаціями допомагаємо лікарням Львова та області у боротьбі з COVID-19, зокрема у забезпеченні їх критично необхідним обладнанням та засобами індивідуального захисту.

Food For Child

Вівторок, 21 квітня, 2020
«Крила надії» опікується родинами із важкохворими дітьми, забезпечуючи їм спеціальне харчування. Сьогодні понад 100 родин зі Львова та області потребують нашої допомоги.