Новини

Нижник Василько – 4000 на МРТ.

П'ятниця, 22 березня, 2013
Історія Василька Нижника це історія надзвичайної мужності і недитячої віри та надії на краще. Він вразив нас з самого початку своїм оптимізмом, силою волі та прагненням жити.

Ростик Білошапко – дуже-дуже потрібна допомога!

Четвер, 21 березня, 2013
Білошапко Ростик закінчує блок хімії, сьогодні ще під крапельницею.

Бородинська Іринка – нова дівчинка у львівській гематології.

Середа, 20 березня, 2013
Ця красуня - Іринка Бородинська, новенька дівчинка у львівській гематології. В лікарні вона менше місяця, зараз проходять перший протокол. Іруся активна і весела дівчинка, тим важче їй у лікарняній палаті, далеко від друзів та рідних.

Черепаха Аха :).

Вівторок, 19 березня, 2013
Як хочеться літа! А особливо тоді, коли на дворі завірюха і снігу – по вуха:). Та коли до цієї спекотної пори року ще далеко, хоч пофантазуємо про неї. А якщо бути конкретнішими – помалюємо, зобразивши черепашок, мешканців теплих країв. Назвали тваринку «Черепаха Аха», позичивши назву із однойменного дитячого віршика. Під час заняття ми використовували ролотканину та акрилові фарби.

Львівські новини – Біовен, Грастим, Меронем!

Понеділок, 18 березня, 2013
Останні два тижня у всіх наших підопічних, не залежно від віку, одні й ті самі потреби і проблеми, різниця лише в кількості і вартості препаратів. І ось сьогодні, з понеділка, продовжуємо в тому ж дусі – знову потрібен Біовен моно для двох чарівних хлопчиків з львівської гематології – для маленького Дмитрика Піховича і дорослого Ростика Білошапко, та Меронем для Трегуба Назарчика, ще одного малюка з відділення.

Гемцитабін для Іванки Галечко.

П'ятниця, 15 березня, 2013
Дуже потрібна допомога чарівній і дуже скромній дівчинці з львівської гематології Іванці Галечко. Януся лікується ще з осені і зараз дівчинці потрібно заступати на черговий блок хіміотерапії, та є одна проблемка – немає ліків…

Решетняк Сергійко – кумедний малюк зі Львова.

П'ятниця, 15 березня, 2013
Знайомтесь – Сергійко Решетняк. Малюк є постійним джерелом веселощів і сміху на наших суботніх заняттях у лікарні, ну дуже вже малюк кумедний і цікавий, тільки глянеш у ці величезні оченята, і обличчя так і розпливається в посмішці :)

До мрії залишилось усього 30 000 $.

Вівторок, 12 березня, 2013
Ви пам’ятаєте чарівну дівчинку Тетянку Герасименко зі Львівщини? Наша красуня все ще чекає на пересадку кісткового мозку від неродинного донора, а вірніше, чекає на гроші.

Квіткова оранжерея у львівській лікарні:).

Вівторок, 12 березня, 2013
Хоч календар говорить нам, що вже настала весна, природа вирішила трішки «пожартувати» над нами, та принести зовсім не весняну погоду – мокрий сніг, що тільки потрапивши на землю, робив її кришталевою. Та ця ожеледиця ні на мить не позбавила дітей із ЗУСДМЦ весняного настрою. А тут ще й творче заняття із виготовленням трояндочок! Цієї суботи гематологія та хірургія нагадували оранжерею. Діти разом із мамами «виростили» багато квіток, для цього їм не потрібні були ні водичка, ні сонячні промінчики, а лиш натхнення, креп-папір та дротики.

Львівські новини.

Понеділок, 11 березня, 2013
Ми знову потребуєм допомоги...