Новини

Маленький Святко та його мрія

Понеділок, 02 жовтня, 2017
Святко - виглядає як маленьке янголятко. Світловолосий блакитноокий і такий милий-милий!

Хочемо їсти! Частина 3

Четвер, 28 вересня, 2017
Життя — несправедливе. Хтось може мати фактично все, а от комусь може не пощастити і він не матиме найважливішого — здоров'я. Але дуже часто, той хто має все — не цінує цього. Натомість у іншого є найцінніший дар, якому перший може тільки позаздрити.

Кошти зібрано! Дякуємо Олені Чирковій! 1 501,64 грн. для Настіньки Троніщак

Четвер, 21 вересня, 2017
Настюху не впізнати! Так виросла і подорослішала. А колись ще та бешкетниця була:). Проте зараз - справжня леді, ну от чесно :)

Віфенд і Холоксан або В очікуванні держпоставок…

Вівторок, 12 вересня, 2017
Коли ми йшли на канікули в серпні, то дуже сподівались, що коли повернемось, довгоочікувані ліки нарешті доїдуть до лікарень. І багато що справді доїхало! Окрім наших «улюблених» - Віфенд і Холоксан залишаються актуальними і в цьому сезоні!

Знову ТРЕБА

Четвер, 07 вересня, 2017
Останнім часом, кожного разу, сідаючи за написання статті, фактично переступаю через себе. Тому що знову треба “просити-просити і ще раз просити”... А є вибір? Ні, звісно, адже на кону стоїть дитяче життя.

Про найгостріші потреби діток з орфанними захворюваннями.

Четвер, 27 липня, 2017
Отак завжди, тільки ми задумаємся про відпустку, як “бем!” і зі всіх сторін безліч неочікуваних, термінових прохань та потреб. А ми скромно думали закрити незавершені справи:). Відпустка-відпусткою, а лікування повинне іти за розкладом.

Віта Ільницька – нові досягнення і нові випробування!

Середа, 26 липня, 2017
Красуня Віта продовжує боротьбу за своє життя. Завдяки всім вам дівчинці вчасно провели операцію і поставили ендопротез, який має зберегти її ногу, її мрії і її красу!

Мікусь Любчик – трансплантація ось-ось!

Середа, 19 липня, 2017
Сьогодні отримали новини від мами Любомира Мікуся. Хлопчик вже давно в київському Охматдиті, пройшов повторну хімію і нарешті готовий до авто-ТКМ. Її планували на середину липня і майже вклались – завтра наводнення з 10 ранку, на вихідні – мегадозова ХТ, у вівторок – переливають клітини.

Обстеження для маленької Вероніки

Понеділок, 17 липня, 2017
Є у відділенні педіатрії, що на Дністерській 27, маленьке сонечко, що сміється навіть у найпохмуріший день.

Катетри Бровіак, або як нестерпне зробити терпимим.

Четвер, 13 липня, 2017
Знайомтесь, це Назарчик. Йому рік і 8 місяців і вчора йому діагностували лейкоз, він дуже наляканий, капризний, хто б не зайшов у палату – про всяк випадок починає плакати…