Новини

Валентинки, щира любов діточкок зі Львова ;)

Середа, 22 лютого, 2012
Незважаючи на те, що свято закоханих вже пройшло, ми всі дружньо вирішили, що дарувати свою любов можна будь-коли, а не лише на 14 лютого. Тому в цю суботу у відділенні гематології та хірургії діточки зробили листівки, котрі потім отримають ті, кого малюки щиро люблять.

Сергійко Мельничук – знову в Ессен. Дуже потрібна фінансова допомога!

Субота, 18 лютого, 2012
Лише недавно Сергійко повернувся з другої перевірки в Ессені, як 27 лютого вирушати знов. У хлопчика ретино бластома лівого ока з дуже нетиповим перебігом, адже проявилась вона у п’ятирічному віці, а не до року, як буває зазвичай.

Sergiy Melnychuk - again to Essen. A child needs financial assistance!

Субота, 18 лютого, 2012
Only recently Sergiy returned from the second test in Essen as on February 27 starts next one. The boy has got in his left eye retinoblastoma with very atypical course because it manifested in his case in the age of five, not in one year as usually.

Акція "Надія є!" до Дня онкохворої дитини! Львів та Трускавець

Середа, 15 лютого, 2012
Запрошуємо усіх бажаючих

Дитячий рак лікується!

Вівторок, 14 лютого, 2012
Міжнародні організації, які займаються дитячою онкологією, розпочинають кампанію про раннє виявлення онкологічних захворювань, щоб врятувати тисячі дитячих життів

Кумедні дракончики у львівській лікарні:)

Четвер, 09 лютого, 2012
Будь-яка тема, що пов’язана із дракончиками є на сьогодні досить актуальною, тому що як-не-як, а до нас усіх завітав рік Дракона. Та даний персонаж є цікавим для діточок не лише через це, але й тому що він має доволі незвичний зовнішній вигляд та характер. Та малюнком гуашшю заняття не завершилось, малюки із Дністерської продовжили розпис фігурок із тіста, котрі вони розфарбовували і минулого тижня (бо ця тема дуже припала їм до душі).