Новини

«Солодке» солене тісто:)

Вівторок, 08 січня, 2013
Чому «солодке»? Тому що саме так нам і працювалось :). Цікаві тематичні фігурки, яскравість кольорів фарби і таке нестандартне для наших занять слово «тісто»:) Так, діти зрозуміли, що воно доречне не лише кулінарії, а й на творчій «кухні». У цьому випадку ми розписували фігурки ручної роботи, аби доповнити ними власні святкові ялиночки.

115 600 гривень для Молодняк Роксолани. (Прохання закрито. Протези оплатив МБФ "Карітас України")

П'ятниця, 04 січня, 2013
Впевнена, що Ви пам’ятаєте усміхнену дівчинку з мальовничого містечка Долина.

Росла собі ялиночка!:)

Четвер, 03 січня, 2013
Вже другий рік поспіль у нас існує традиція – напередодні Нового року створювати разом із діточками ялиночки із гофропаперу. Аби кожен малюк відділення мав у палаті власну зелену лісову красуню. Звісно ж, наші творці не обмежились звичним забарвленням деревця, а експериментували із кольором, тому ми можемо побачити безліч незвичних атрибутів Нового року та Різдва. Особливе захоплення у малят викликало «одягання» ялинки у найрізноманітніші прикраси – бусинки, сніжинки та стрічечки.

Диво для Соломійки

Четвер, 03 січня, 2013
9 січня в 18.00 в ЛКОЦ ім. О.Довженко, пр. Червоної Калини,81 відбудеться благодійний концерт кошти з якого будуть перераховані на лікування Альфавіцької Соломії. Запрошуємо усіх долучитися, провести гарний вечір і допомогти дитині.

Помічники Миколая у Трускавці

Вівторок, 01 січня, 2013
15 лютого в Трускавці пройшла благодійна акція "Миколай дітям в лікарні"

Христинка Зеленюх. Новини.

Четвер, 27 грудня, 2012
Христинка мужньо бореться за своє життя.

Миколай дітям у лікарнях. Львів 2012.

Середа, 26 грудня, 2012
Солодощі, запах мандаринок, подарунки «під подушкою»… Скільки переживань та очікувань! Свято «Миколая» - надзвичайно важливий день для усіх діточок, а особливо для тих, хто зустріне його не вдома, а у лікарняних палатах. Дідусь ніколи не забуває про цих малят і вкотре подбав про те, щоб вони отримали свої подарунки.

Гарькавий Нікіта – 10 днів до обстеження.

Понеділок, 24 грудня, 2012
Лише 10 днів відділяють Нікіту від такого необхідного у його лікуванні обстеження - позитрон-емісійної томографії, скорочено ПЕТ.