Новини

Тимурчик Гнатко – два флакона карбоплатини!

Вівторок, 26 травня, 2015
У хірургії ЗУСДМЦ проходить лікування дуже веселий і невгамовний хлопчик Гнатковський Тимур. Такого шибеника і непосиду я не зустрічала давно:) Годі й здогадатися що у малюка імплант замість одного очка і взагалі він проходить хіміотерапію.

Планові обстеження – дві дівчинки і два хлопчика.

Вівторок, 26 травня, 2015
Чотирьоми львівським малюкам настав час планових контролів. Спочатку дівчатка – дві красуні, Пецух Софійка і Кузь Даринка вже пройшли планові КТ і до кінця тижня діагностичний центр виставить нам рахунки на оплату.

Роздольська Ліза – четвертий антибіотик або 2100 гривень.

Вівторок, 26 травня, 2015
Ліза Роздольська продовжує лікування. На жаль, все йде не так, як хотілось би… Тільки лиш дівчинці стане краще – як все вертається назад.

Сови з креп паперу:).

П'ятниця, 22 травня, 2015
Цього тижня ми створювали сов із креп паперу. Це заняття, яке ми обов’язково повторяємо кожного року, тому що діти його дуже люблять. А саме творче відбувалось в ігровій кімнаті. І чого ми раніше до такого не додумались? Не знаємо, і сильно себе за це картаємо:). Завдяки великій кількості простору, діти мали змогу бігати, танцювати, дурачитись і в перервах між творчою роботою з’їжджати з гірки.Словом, встигати все й одразу:).

Грабовський Андрій – у нас повна безвихідь!

Середа, 20 травня, 2015
Ми писали про хлопця півтора тижні тому, на жаль, у фінансовому плані ситуація не покращилась, навіть навпаки…

Маленька Єва просить про допомогу!

Середа, 13 травня, 2015
Єва Євсікова - особлива дитина з особливої родини: у її тата і мами - вади мовлення та слуху. А в самої малечі – муковісцидоз. Ця сім’я зовсім немає коштів на лікування донечки!А його треба пройти обов’язково!

10136 гривень для Влади!

Понеділок, 11 травня, 2015
Скоро Влада Литвин завершує курс шкільного навчання. Та опісля її не чекають звичні для школярів канікули, а більш серйозний курс - лікування...

Грабовський Андрій – Лазолван на ТКМ або 20 000 гривень.

Субота, 09 травня, 2015
Пам’ятаєте Андрія Грабовського? Восени ми збирали для нього кошти на оплату ПЕТ-КТ у Феофанії. Обстеження мало бути в жовтні, та його не проводили, бо в вересні у Андрія стався рецидив і зібрані кошти пішли на Вінорельбін та Гемцитабін для протирецидивної хіміотерапії.

Аплікація із пшона:).

П'ятниця, 08 травня, 2015
Малювати фарбами – це надто банально? Тоді оздобимо малюнок пофарбованим пшоном. Так вже цікавіше, чи не так?:). Принаймні діти із Дністерської, 27 з нами в цьому повністю погодились:).

Марічка Савчин – 12 500 грн на Іринотекан.

Четвер, 07 травня, 2015
У відділенні хірургії ЗУСДМЦ проходить лікування майже доросла і дуже скромна дівчинка – Марічка Савчин.