Новини

Куцій Олег – 29500 гривень на Тімоглобулін!

Субота, 02 лютого, 2013
Навіть не знаю, які підібрати слова, щоб знову написати про Олега.

Біовен для Гирича Дем’яна і Чучмана Дмитрика! (Препарат закуплено. Дякуємо!)

Субота, 02 лютого, 2013
Двом нашим малюкам, що проходять планову хіміотерапію, на понеділок потрібен Біовен моно 6 флаконів – по 3 флакончика кожному.

Зимове королівство ЗУСДМЦ:)

Понеділок, 28 січня, 2013
Далеко-далеко, за метушнею великого міста, на горі осіяній засніженими деревами, простяглось дивне королівство(під назвою ЗУСДМЦ:) ). Його особливістю є те, що у ньому «править» не один король чи королева, їх як мінімум 50. І кожен із них однаково важливий та неповторний. Так, цієї суботи малюкам із гематології та хірургії вдалось перевтілитись у королів та королев за допомогою створення корон. Малятам дуже сподобались образи. Не терпиться, аби поділитись із Вами маленькими перетвореннями, тому краще одразу ж перейдемо до справи:)

Бандурович Дем’ян потрібен нейпоген і донори!

Субота, 26 січня, 2013
Спочатку ми хочемо подякувати всім небайдужим людям які , які вже два роки допомагають малюку боротись за своє життя!

Декупажні історії на Дністерській:)

Понеділок, 21 січня, 2013
І ось добігли до свого завершення зимові свята. Хтось із діток провів їх у домашньому колі, а хтось у лікарні. Та раз в тиждень ми намагались принести до останніх частинку святкової атмосфери через новорічно-різдвяні творчі заняття. Цієї суботи малюки займались оздобленням тарілочок у техніці декупаж. Вони прикрашали основи серветочками, на яких зображено улюблених зимових персонажів, таких як Миколай та олені. Не обійшлось і без головних атрибутів свята - ялиночок та прикрас на ці деревця.

Магнітики-ангелики у ЗУСДМЦ:)

Вівторок, 15 січня, 2013
«Ти ж моє янголятко!» Не раз можна почути про світлих, лагідних та привітних діток. Саме такими є і малюки із Дністерської. Тому створення ангеликів із глини, було для них дуже простим та близьким. Більше того, дивлячись на виріб було зовсім просто вгадати, хто ж його творець.

Христинка Зеленюх тепер Ангел…

Понеділок, 14 січня, 2013