Новини

Спільний благодійний проект із магазином «Аґрафка»!

Вівторок, 04 червня, 2013
Два тижні тому стартував благодійний проект «1 гривня – дітям». Ініціатива належить нашим друзям, партнерам та помічникам – чудовому магазину товарів для рукоділля та хобі Аґрафка.

Казкові дерева:)

Вівторок, 04 червня, 2013
Дерево Життя, Дерево Пізнання, Дерево Щастя… Напевно, немає жодної культури світу, яка б оминула цей символ і не надала йому дивовижного образу. Не залишив він байдужими і нас, адже, ми із дітьми із Дністерської не раз створювали дерева за допомогою різних технік та матеріалів. Цього ж тижня ми застосували «квілінг». Мабуть, саме завдяки цьому вони вийшли, наче ілюстрації до книги казок, де завжди знайдеться місце для маленьких чудес та див:).

Бандурович Дем’ян. Новини.

П'ятниця, 31 травня, 2013

Львів. Спасибі від наших малюків!

П'ятниця, 31 травня, 2013
Двоє львівських малюків з Вашою допомогою продовжують лікування.

Захоплююча "Тінга-тінга" :)

Вівторок, 28 травня, 2013
Дощ, похмуре небо та вітер не завада для позитивного настрою! А особливо тоді, коли ідеться про такі світлі та сонячні відділення як гематологія та хірургія; і коли темою заняття є екзотичний африканський стиль живопису «Тінга-тінга», кожен елемент якого увібрав у себе шалену літню енергетику. Малюємо у цьому жанрі не вперше, адже незвичайність робіт не залишає байдужими нікого із діток!

Курницький Денис в реанімації.

Четвер, 23 травня, 2013
Дуже потрібна допомога і підтримка нашому Денису Курницькому.

Сів метелик на травичку:)

Вівторок, 21 травня, 2013
Коли мова заходить про таке заняття як «Розпис метеликів», ми точно знаємо, що воно обов’язково пройде у чудовій та теплій атмосфері. Такі висновки не взято з пустого місця, а підтверджено не одним творчим, адже ця тема стала в нас традиційною у весняно-літній період протягом багатьох років. Чому на перший погляд таке просте заняття викликає у дітей захват? Усе просто! Метелики - яскраві, витончені істоти та асоціюються із сонячним літом, що не може не викликати безліч позитивних емоцій!

Весняна акварель у Львові:)

Вівторок, 14 травня, 2013
Опісля насичених та надзвичайно активних пасхальних занять, нам захотілось повернутись до простого, спокійного, і такого улюбленого усіма дітьми малювання. Того, завдяки якому можна помріяти та дати волю власній фантазії:). Для такого творчого польоту ми обрали роботу із аквареллю, адже завдяки їй можна отримати дивовижні, легкі малюнки.

Великоднє диво для Паніва Іванка.

П'ятниця, 10 травня, 2013
Всі ми звикли, що дива стаються на Різдво, і навіть дорослі скептики охоче вірять у Різдвяну казку, та життя взагалі річ дивовижна, і сюрпризи та дива стаються цілий рік, а тим більше у світлі Великодні свята. Саме таке диво сталося і у нас, з одним хлопчиком з Львівської лікарні.