Новини

Миколай дітям у лікарнях 2013.

Четвер, 02 січня, 2014
Вкотре святий Миколай приніс подарунки діткам, що залишились на свято у лікарнях.

Наші новини.

П'ятниця, 27 грудня, 2013
Ось-ось розпочнуться свята і ми вже готові з головою поринути у радісні турботи, та декого, нажаль, вони оминуть. Троє наших хлопчиків з хірургії ЗУСДМЦ ризикують провести свята у лікарні і дуже потребують нашої допомоги.

Розпис ялинкових іграшок на Дністерській 27!

Вівторок, 24 грудня, 2013
Все менше й менше часу залишається до новорічно-різдвяних свят. Тому вже варто задуматись про прикрашання їхнього головного символу - ялиночки! Дітки із ЗУСДМЦ традиційно одягають на неї власноруч розписані іграшки. Тому цього тижня ми озброїлись пензликами і взялись за малювання по склу.

Ой хто-хто Миколая любить?:)

Четвер, 12 грудня, 2013
До свята Миколая залишилось зовсім не багато часу! І у фонді вже вирує передсвятковий ажіотаж»:).

Готуємось до свят:).

Середа, 11 грудня, 2013
Вартувало лиш зимі прийти на наші вулиці та календарі, як ми одразу ж взялись за проведення зимових занять. Як це традиційно повелось, почали святкову тематику із виготовлення новорічних відкриток. Адже наші дітки дуже турботливі, завжди раді подарувати близьким теплі побажання.

Декор для вазонків!:)

Середа, 04 грудня, 2013
«Ця тема уже була, і це заняття ми вже проводили… Що ж би таке придумати новеньке, чого дітки ще не робили?». Довго думали-гадали над цим запитанням і таки додумались до наступного: будемо виготовляти прикраси для вазонів! Цю ідею залюбки підхопили діти з різних відділень і проявили під час занять неабияку креативність. Для створення цього декору ми використовували листовий пінопласт та дротики.

Про Софійку Пирожак.

Понеділок, 02 грудня, 2013
Кажуть, що біда, розділена з другом – це вже пів біди. Я дуже хочу вірити, що це стосується нашої Софійки Пирожак, для якої вже кілька місяців з Вашою допомогою ми закуповуємо дороге спецхарчування.

Павло Козак – з понеділка у лікарню, а ліків ще нема...

П'ятниця, 29 листопада, 2013
От і добігає кінця осінь, і наступного понеділка вже 2 грудня. Це означає, що вже скоро-скоро Новий рік, Миколая, Різдво та всі інші зимові радощі! А ще це означає, що з понеділка нашому Павлику Козаку слід заступати на лікування.

Вітражні звірятка на Дністерській, 27!

Середа, 27 листопада, 2013
«Я не знаю чи в мене вийде, руки труситимуться… Ну хіба лиш погляну як інші працюють…» Такі та схожі фрази можна було почути на початку цього заняття. І незважаючи на те, що вітраж - не проста техніка, невпевненість діток була марною. Вони й самі в тому переконались, коли взяли у ручки контури, а згодом і вітражні фарби.