Новини

Львів – терміново потрібен Нутріфлекс і Віфенд! 16000 гривень!

П'ятниця, 31 січня, 2014
У Львівській лікарні перебуває 16 річний Матвєєв Олександр. У Олександра негоджкінська лімфома, хлопець в реанімації, у важкому стані, ми навіть не змогли його сфотографувати. Він проходить тільки перший протокол і на фоні хімії вже виникла ціла купа ускладнень.

Ромчик Климочко – в очікування ТКМ.

Четвер, 30 січня, 2014
Отже, Климочко Роман вже два тижні в Києві в Охмадиті, знову чекає ТКМ і в нас знову є ще кілька днів, щоб зібрати кошти на його лікування. Ми щиро дякуємо всім, хто допоміг і допомагає Роману – на сьогодні на рахунках фонду для хлопця зібрано 11500 гривень. А потрібно 100000 гривень.

Королі та королеви міста Лева!

Вівторок, 28 січня, 2014
Наші малюки справжні майстри перевтілень, і яке б амплуа ми їм не запропонували - вони завжди "за!":). Цього тижня дітки приміряли на себе образ королів, що їм було особливо приємно:)!

Решетняк Сергійко – допоможіть пройти обстеження!

П'ятниця, 24 січня, 2014
Є трошки новин про нашого випускника Сергійка Решетняка. З вересня місяця Сергійко вдома, хлопчик вже завершив підтримуючу хіміотерапію і тепер потребує лише контрольних обстежень.

Від нас пішов Німас Вадимчик

Вівторок, 21 січня, 2014

Фетрові іграшки на Дністерській 27:)!

Понеділок, 20 січня, 2014
Дитинство – це той період життя, який не уявляється без іграшок, особливо м’яких. Завдяки широкому їх виборі на прилавках магазинів, дитину, напевно, вже нічим не здивуєш. Хіба що пропозицією виготовити такий виріб власноруч. Власне цим ми і зайнялись цієї суботи на творчому занятті. А при цьому використовували фетр та сінтіпон.

Софійка Пирожак - нам знову потрібно харчування!

П'ятниця, 17 січня, 2014
Софійка Пирожак передає вітання з Новим роком та Різдвом і дякує всім, хто допоміг їй пережити ці свята!

Святкова Творча Майстерня!

Понеділок, 13 січня, 2014
Ось так, непомітно, до нас прийшли такі очікувані зимові свята. Значну їх частину ми вже зустріли та попереду ще два празники! Незважаючи на те, що справ хоч відбирай, про творчі заняття ми не забули і залюбки проводили їх для діток з гематології та хірургії міста Львова. Та через брак часу не мали змоги поділитись із Вами їхніми шедевриками:).

Ромчик Климочко – третя ТКМ.

Субота, 04 січня, 2014
У ці передріздвяні дні наш Ромчик Климочко готується до повторної родинної пересадки кісткового мозку і мене не покидає відчуття дежавю, оскільки понад три роки тому, коли ми познайомились з Романом, саме в цей новорічно-різдвяний період хлопчик також готувався до ТКМ.