Новини

Крейдяні завірюхи на Дністерській 27:).

Середа, 10 лютого, 2016
Обожнюємо заняття із крейдяними пастелями, тому що це завжди різноманіття кольорів, надвичайно яскраві та красиві роботи! А ще це просто море позитивних емоцій! Зазвичай у лютому, коли справа доходить до різнобарвних крейдочок, ми малюємо полярних ведмедів.

Козак Павло вже у лікарні!

Вівторок, 09 лютого, 2016
Хлопець вже поступив на лікування, і розпочав курс антибіотиками. Але...

27 407 грн на понеділок!

Четвер, 04 лютого, 2016
Вчора ми познайомились із нашим новим підопічним! Його звуть Віталік Панькевич, у нього муковісцидоз і він повнолітній...Дорослі пацієнти — це завжди важко, тому що держава їх не забезпечує необхідними ліками, а кошти зазвичай збираються складніше, аніж на маленьких діток. Але ж бути здоровим всім хочеться однаково!

Павло Козак і його нові потреби.

Вівторок, 02 лютого, 2016
Павло – наш рекордсмен, бо серед дітей з діагнозом муковісцидоз, його ми згадуємо найчастіше.

Маленькі королі та королеви на Дністерській 27:).

Середа, 27 січня, 2016
Хто з нас в дитинстві не мріяв стати королем, принцесою чи королевою? А ось нашим малятам така нагода випадає раз у рік. А усе це завдяки творчому заняттю із створення корон.

Планові МРТ для Юрчика Буйни і Яни Цар, або – життя після лікування.

Вівторок, 26 січня, 2016
Життя вдома, після несчисленних днів у лікарані, це величезне щастя! Однак, багато хто з наших малюків, закінчивши основне лікування, все ще потребує нашої допомоги. Двоє таких діток це Яна Цар і Буйна Юрчик.

Зимові магніти на Дністерській 27:).

Вівторок, 19 січня, 2016
Після святкової перерви, ми знову повернулись із творчими заняттями до наших маляток. Багато з них дуже чекав на нас, і без перебільшення, побачивши нас, біг у ігрову:).

Миколай дітям у лікарнях 2016:свято відбулось.

Понеділок, 18 січня, 2016
Незважаючи на фінансові труднощі, що стояли на шляху до проведення свята, "Миколай дітям у лікарнях" таки відбулося. ДЯКУЄМО УСІМ НЕБАЙДУЖИМ ЗА ДОПОМОГУ!

Передноворічна творча майстерня

Субота, 02 січня, 2016
Ось і відбулись останні на цей рік творчі заняття. Вони пройшли у родинній та затишній атмосфері.

Передноворічне дякуємо від наших малюків і не тільки :)

Середа, 30 грудня, 2015
Грудень завжди для нас самий насичений місяць року, потрібно завершити багато справ, потрібно допомогти Миколаю відвідати діток у лікарні, потрібно допомогти нашим маленьким підопічним спокійно пережити свята. Тому, весь місяць ми бігаємо, наче божевільні, і ніяк не можемо зупинитись і розповісти, як ви допомогли нашим дітям!