Новини

Сосновський Ілля – допоможіть мені ходити!

Понеділок, 14 листопада, 2016
У хірургії ЗУСДМЦ бореться з хворобою дуже сором’язливий і дуже мужній хлопчик – Сосновський Ілля. Іллюші 12 років і у нього гігантська пухлина нижньої лівої стегнової кістки.

Нeдитяча мрія Насті

Субота, 12 листопада, 2016
Ми вже не раз розповідали, що наші діти особливі. Поки їхні однолітки радіють лялькам, машинкам чи різним гаджетам, наші малюки- наявності ліків для планової тепарії... Однією з них є 10-річна красуня Настя Кобзар.

Валерія Фостійчук. Дамо шанс?

Понеділок, 07 листопада, 2016
Валерія, наша давня, давня знайома. Лєра «наша», фактично від початку діяльності фонду – ми познайомились, коли вона була дитиною, на наших очах вона стала підлітком і згодом перетворилась в справжню юну красуню.

Владік Балакунець. Ну колись же ж стане легше?!

Понеділок, 07 листопада, 2016
Владік Балакунець захворів літом 2013 року – родина як раз повернулася з відпочинку на морі. Сподівались, що це акліматизація, а виявилось – лейкоз. Перший раз хлопчик успішно завершив лікування і перейшов на підтримуючу хімію. І хоч були ускладнення та негаразди, ремісія тривала до березня 2015 року, а тоді стався рецидив гострої мієлоїдної лейкемії … Наступним кроком була ТКМ.

Діти героїв.

П'ятниця, 04 листопада, 2016
Лєра, Владік, Юліана. Різний вік, різні діагнози, різні вподобання, різні долі. Здавалось би, що може об’єднувати цих трьох дітей? У них дві спільні риси – всім трьом постійно потрібні дорогі ліки і всі троє відпускають батьків в АТО.

Козак Павло: коли тобі 20 і у тебе муковісцидоз

Четвер, 03 листопада, 2016
Хворіти — зле, а якщо ти ще й живеш у нашій країні — страшно, а коли у тебе ще й генетичне захворювання і ти повнолітній, то всю катастрофічність ситуації не описати кількома словами..

Творчий вінегрет:)

Неділя, 30 жовтня, 2016
Чому вінегрет? Тому що за той час, поки ми не розміщали новин по творчих заняттях, трохи назбирали найрізноманітніших тем про які й всі й одразу ж напишемо:)

7622 гривень для особливої дівчини!

Вівторок, 25 жовтня, 2016
Давайте трохи побавимось в урок анатомії. Придивіться уважно на зображення. Нічого незвичного?

Коцур Христя – невже все марно? (Станом на 28.10.2016 кошти зібрано, всі ліки закуплено)

Понеділок, 24 жовтня, 2016
Цю маленьку скромну красуню звати Христинка Коцур, їй 6 років, вона ходить в перший клас, живе з мамою і трьома сестричками і дуже любить складати конструктори. А ще вона мужньо і вперто бореться за своє життя.

І знову про Цитозар.Частина 3.

Середа, 12 жовтня, 2016