Новини

Допоможіть молодій мамі!

Четвер, 05 березня, 2015
Тара Олена - унікальна особистість! Їй вдалось виносить та народити здорову дитину, незважаючи на важкий діагноз муковісцидоз! І зараз любляча матір терміново потребує Вашої допомоги!!!

Черепашки на Дністерській 27:).

Середа, 04 березня, 2015
Цього тижня ми із дітками з гематології та хірургії Львова малювали черепашок. Ці тваринки настільки сподобались малятам, що, мабуть, вперше за тривалий час, вони не відхилялись від теми.

І знову про Ауротаз...

Вівторок, 03 березня, 2015
Лишень вчора ми розмістили статтю про нагальну потребу в Ауротазі для Павла Козака. А сьогодні він критично потрібний іще одній дитині, Іринці Микитенко.

Терміново: антибіотик для Павла Козака.

Понеділок, 02 березня, 2015
Недощавно хлопець отримав такий довгожданний Пульмозим. І здавалось, що нарешті можна видихнути з полегшенням. Але…

Віталік Бензак – 24370 грн на реактиви на метотрексат.

Субота, 28 лютого, 2015
Цьому дорослому красеню лише 17 років :) Звати його Віталік. Віталік Бензак. Ми познайомились з Віталіком на початку зими, хоч в лікарні він з літа. Батьки справлялись самотужки, і сподівались, що обійдуться своїми силами. Та життя, як то завжди буває, внесло свої корективи …

Майбутньому природознавцю необхідна Ваша допомога!

Вівторок, 24 лютого, 2015
Олежик Строгуш – майбутній природознавець. Він обожнює все-все, що пов’язане з природою. Тварини, рибалка, прогулянки по лісу і збирання грибів – ще не повний перелік його захоплень:). І зараз цей чарівний хлопець потребує Вашої підтримки!

Ще зовсім трішки!

Понеділок, 23 лютого, 2015
Завдяки Вашій допомозі цієї п’ятниці Дмитрик отримав 3 упаковки Пульмозиму! І це означає, що він нарешті може розпочати курс лікування муколітиком. Та є одне «але»… бракує ще 2, без яких курс буде не повноцінним.

Іграшки із кутасиків:)

Субота, 21 лютого, 2015
На вихідних ми створювали вироби із кутасиків. Це вийшли веселі, красиві іграшки, що не відступають у красі, тим що продаються на прилавках магазинів.

Пульмозим для маленького віртуоза!

П'ятниця, 20 лютого, 2015
Ігорчик Цвян живе музикою, вона дає йому ресурс та відчуття щастя. Та сьогодні про неї треба забути, і "відкласти у шухляду" свою сопілку, тому що зараз зовсім не до того...

Ступницький Ігор – ще 4450 і хімія почнеться вчасно!

Середа, 18 лютого, 2015
Ігор Ступницький у лікарні, продовжує лікування і долає ускладнення. З нового - у хлопця виник ризик тромбозу, та, на щастя, у нас знайшовся Клексан, подарований нам хорошими людьми – Ігорчику він став дуже у пригоді.