Новини

Дитинство триває: Злата Кекух

П'ятниця, 09 липня, 2021
Надворі літо, сонце та квітково-ягідне шаленство. Гарна нагода навідатися в гості до наших підопічних, щоб показати: кожна дитина, яка захворіла, може мати гідне життя та радісне дитинство, якщо їй допомагати та створювати належні умови.

Навчання лікарів

П'ятниця, 09 липня, 2021
Ви, мабуть, неодноразово бачили у фільмах, як злагоджено і чітко працюють медики в екстрених ситуаціях. Життя часом ще вигадливіше, ніж голлівудські сценаристи. І від того, як швидко і професійно спрацюють медики, залежить людське життя.

Ви врятували усіх пасажирів потягу Інтерсіті "Львів-Київ"

Субота, 03 липня, 2021
Потягом Інтерсіті зі Львова до Києва одночасно можуть вирушити 579 пасажирів. Саме стільки людей скористалися кисневими концентраторами з нашого фонду швидкого реагування за 8 місяців існування ініціативи «Дихай. Живи. Киснева підтримка вдома». Також за цей час понад 1500 родин отримали консультації та психологічну допомогу.

5 років громадському бюджету Львова

Середа, 30 червня, 2021
Він надає можливість кожному мешканцю Львова брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проєктів для покращення міста та голосування за них. Це зробило можливим втілення майже трьох сотень ініціатив у сфері освіти, культури, медицини та благоустрою.

Дякуємо благодійникам за відповідальну позицію

Вівторок, 29 червня, 2021
Щодня лікарям Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр доводиться контролювати у маленьких пацієнтів різноманітні параметри крові

Дякуємо медикам!

Неділя, 20 червня, 2021
Дякуємо за працю і вірність обов’язку!

Вакциновані - захищені та відповідальні

П'ятниця, 18 червня, 2021
Кожен, хто вакцинується, знижує рівень можливих ускладнень та швидкість поширення коронавірусної інфекції, і тим дбає про себе та своє оточення.

Підтримайте Лєру у другому таймі

Четвер, 17 червня, 2021
Наша неймовірна Лєра отримує перевагу в першому таймі. Завдяки усім вам, хто вболівав і підтримував цю красуню, уже проведено операцію і зараз Валерія проходить відновлення.

Програма соціального захисту дітей з рідкісними (орфанними) захворюваннями.

Вівторок, 15 червня, 2021
Міська влада розгляне можливість розширення дії Програми соціального захисту дітей, які хворіють на рідкісні (орфанні) захворювання.

Дякуємо таємному чарівнику!

Понеділок, 14 червня, 2021
Величезна подяка таємному чарівнику чи, можливо, помічнику літнього Миколая, який залишив цілий пакунок іграшок для «Коробки хоробрості» перед дверима нашого офісу!