Новини

99000 гривень за Аніну посмішку!

Понеділок, 11 червня, 2012
Знайомтеся, це Анічка Лазорчин. Їй 14 років, вона розумниця і красуня, от тільки ми ні разу не бачили її посмішки. 12 років тому вона перемогла рак - ретинобластому лівого ока, але ...

Квілінгові витвори мистецтва із гематології та хірургії Львова:)

Понеділок, 11 червня, 2012
Часто звичайні, на перший погляд, речі можуть неабияк слугувати для створення маленьких шедеврів. В даному випадку мова іде про квілінг і перетворення простих полосочок паперу у дуже красиві вироби. Звісно, техніка не є легкою у роботі, і вимагає від творця зосередження уваги та фантазії. Всіх цих якостей у дітей гематології та хірургії хоч відбирай, тому вони запросто впорались із темою. Дітям пропонувались картоннні основи – просто кольорові та з малюнками, на які вони приклеювали власноруч створені маленькі витвори мистецтва. Безперечно, що більшість діток обрала картон із зображеннями, але й були такі, яким було цікаво працювати і на звичному матеріалі.

Ванельчук Данило - на наступному тижні в дорогу.

П'ятниця, 08 червня, 2012
Пухлина в мозку дитини росте. Сума на операцію так і не зібрана.

Львів на «Іграх переможців» 2012!

Четвер, 07 червня, 2012

Яскраві метелики із львівської лікарні:)

Понеділок, 04 червня, 2012
Перші літні дні діти із гематології та хірургії Львова зустріли доволі символічно – розписом метеликів, котрі утотожнються саме із сонечком та теплом. По правді кажучи, спершу тема не викликала у мене якихось надзвичайних очікувань та захоплення, але це було до того як я взялась за розпис. Діти, на відміну від мене, одразу ж зацікавились завданням, і це не дивно, тому що в них чудове відчуття таких речей:). Метеликів ми вирізали із тканинних ролетів, а розписували, як це традиційно робимо, акрилом.

Малюємо олійними пастелями на Дністерський :)

Понеділок, 28 травня, 2012
Красиві пейзажі, улюблені тваринки, яскравий абстракціонізм… Ось таке різноманіття робіт ми побачили у відділенні гематології та хірургії цієї суботи. Хлопчики та дівчатка малювали усе, що спадало їм на думку. А від такого вільного фантазування вони завжди отримують максимум задоволення!

Данилко Ванельчук - повернімо дитині дитинство!

Субота, 26 травня, 2012
Данилкові 6 років і 5 з них батьки та лікарі намагаються зрозуміти, що ж з дитиною?

Тарабанський Миколка - 30 флаконів Біовен моно!

П'ятниця, 25 травня, 2012
Для Тарабанського Миколи терміново потрібен Біовен моно 50мл 30 флаконів загальною вартістю 17 760 гривень!