Новини

Кумедні окуляри:)

П'ятниця, 10 квітня, 2015
Завжди з нетерпінням чекаємо цього заняття, тому що завдяки ньому можна досхочу насміятись. Цього разу все ішло по плану, і усмішки виникли навіть найсерйозніших обличчях.

Львівські новини. І знову діти.

Четвер, 09 квітня, 2015
Знову потрібна допомога для наших дітей – комусь розчини, комусь розхідні, комусь обстеження…

Вікторія Ваврущак – 3000 гривень на КТ.

Середа, 08 квітня, 2015
Віка Ваврущак проходить лікування у хірургії ЗУСДМЦ. У відділенні дівчинка з жовтня 2014, позаду у Вікторії 8 блоків ХТ до операції, операція і 3 блоки ХТ після операції.

Про хороше:).

Понеділок, 06 квітня, 2015
В такий похмурий день, як сьогодні, дуже хочеться позитиву. Цю статтю ми присвятимо хорошим та яскравим подіям, які відбулись зовсім нещодавно.

Злата Коваленко - світлий ангел

Понеділок, 06 квітня, 2015
В суботу о 10 годині ранку ми дізнались, що Злата вже не з нами. Для всіх це було шоком, адже ніхто не міг такого припустити.

Яскраві коники на Дністерській 27:).

П'ятниця, 03 квітня, 2015
Так, це не дежавю, і ми знову робили коників із креп паперу:). Тому що коли ми бачимо, що заняття дуже сподобалось дітям і пройшло на «ура», не боїмось повторюватись і приблизно через рік проводимо його знову. Ця історія стосується коників-мотанок. Та все ж, скільки б раз ми не робили ці вироби, вони завжди виглядають по особливому і не схожими на своїх минулорічних попередників.

Шкірка Марічка продовжує боротись за життя.

Середа, 01 квітня, 2015
Вперто і впевнено виборює у хвороби кожен новий день маленька Марічка Шкірка. Крок за кроком, день за днем малеча долає всі негаразди і 28 березня відсвяткувала всій перший (!) день народження!

І знову Софійка Пирожак. 6700 на фрезубін і памперси.

Середа, 01 квітня, 2015
Минає ще один місяць, який Софійка Пирожак прожила з нами завдяки вам. Мова йде не про календарні місяці, у Софійки та її батьків інший відлік – минає місяць з останньої закупівлі…

Інгалятор Pari Boy для Юрчика.

Вівторок, 31 березня, 2015
Коли мова заходить за Юрчика Добровольського, то можна сказати «як не одне, то інше»…Нещодавно хлопчику довелось пережити операцію по видаленню грижі. А пару днів тому у нього зламався інгалятор.