Новини

115 600 гривень для Молодняк Роксолани. (Прохання закрито. Протези оплатив МБФ "Карітас України")

П'ятниця, 04 січня, 2013
Впевнена, що Ви пам’ятаєте усміхнену дівчинку з мальовничого містечка Долина.

Росла собі ялиночка!:)

Четвер, 03 січня, 2013
Вже другий рік поспіль у нас існує традиція – напередодні Нового року створювати разом із діточками ялиночки із гофропаперу. Аби кожен малюк відділення мав у палаті власну зелену лісову красуню. Звісно ж, наші творці не обмежились звичним забарвленням деревця, а експериментували із кольором, тому ми можемо побачити безліч незвичних атрибутів Нового року та Різдва. Особливе захоплення у малят викликало «одягання» ялинки у найрізноманітніші прикраси – бусинки, сніжинки та стрічечки.

Диво для Соломійки

Четвер, 03 січня, 2013
9 січня в 18.00 в ЛКОЦ ім. О.Довженко, пр. Червоної Калини,81 відбудеться благодійний концерт кошти з якого будуть перераховані на лікування Альфавіцької Соломії. Запрошуємо усіх долучитися, провести гарний вечір і допомогти дитині.

Помічники Миколая у Трускавці

Вівторок, 01 січня, 2013
15 лютого в Трускавці пройшла благодійна акція "Миколай дітям в лікарні"

Христинка Зеленюх. Новини.

Четвер, 27 грудня, 2012
Христинка мужньо бореться за своє життя.

Миколай дітям у лікарнях. Львів 2012.

Середа, 26 грудня, 2012
Солодощі, запах мандаринок, подарунки «під подушкою»… Скільки переживань та очікувань! Свято «Миколая» - надзвичайно важливий день для усіх діточок, а особливо для тих, хто зустріне його не вдома, а у лікарняних палатах. Дідусь ніколи не забуває про цих малят і вкотре подбав про те, щоб вони отримали свої подарунки.

Гарькавий Нікіта – 10 днів до обстеження.

Понеділок, 24 грудня, 2012
Лише 10 днів відділяють Нікіту від такого необхідного у його лікуванні обстеження - позитрон-емісійної томографії, скорочено ПЕТ.

Прикрасити новорічну ялинку? Залюбки:)

Понеділок, 24 грудня, 2012
Давненько наші митці із ЗУСДМЦ не брали у ручки пензликів…Та тема заняття «розпис ялинкових іграшок» тонко натякає, що пора попрацювати над цієї прогалиною і розмалювати як мінімум по 4 новорічні прикраси:). Що ми і вміло зробили:)

Снігопади на Дністерській:)

Понеділок, 17 грудня, 2012
Завірюхи, що пронеслись Львовом натворили багато маленьких пакостей місту, наприклад, перепади електроенергії, а про пригоди із добиранням громадським транспортом тільки лінивий не розкаже:)... Та лишень справжній поціновувач прекрасного не буде зважати на це, а милуватиметься надзвичайними картинами сніжної зими. Так ще й доповнить картину власними творіннями – різноманітними сніжинками:). В цю сніжну суботу ми створювали із паперу два види цих див природи – великі, об’ємні та витончені квілінгові.