Новини

Особливий Миколай шукає помічників

Середа, 18 грудня, 2019
Особливі діти мріють про зовсім недитячі подарунки до свят. Повернутися з лікарні додому, до рідних - одна з їхніх найбільших мрій.

День радості завітав до дітей із Охматдиту!

Вівторок, 17 грудня, 2019
Усі діти уже чекають свят і подарунків, а особливо ті, які лікуються у лікарні. Ми подумали, що не потрібно якогось особливого приводу, щоби дитина змогла відчути себе веселою і трішки побешкетувала.

Онкохворим дітям у Львові потрібна допомога!

П'ятниця, 13 грудня, 2019
Грудень - кінець року і запаси медикаментів та розхідних матеріалів у всіх лікарнях традиційно закінчуються.

Творча майстерня для батьків важкохворих дітей відновить свою діяльність

Четвер, 12 грудня, 2019
Сьогодні у суспільстві відчутні позитивні зміни у ставленні до дітей з інвалідністю. Але незважаючи на це, приділяється недостатньо уваги психологічному стану батьків важкохворих дітей.

Сьогодні - Міжнародний день волонтерів!

Четвер, 05 грудня, 2019
Це люди, які віддають свій час, сили, знання та енергію для того, щоби робити хороші справи. Нам надзвичайно приємно, що серед наших друзів є багато волонтерів, які долучаються до активностей фонду і завжди поруч, коли потрібна допомога.

День радості завітав у Міську дитячу лікарню на Орлика

Вівторок, 03 грудня, 2019
Наші веселі волонтери відвідали дітей у 15-ти відділеннях лікарні. Усі діти та медперсонал були зачаровані радісним візитом.

Захарко та Евелінка потребують допомоги!

Вівторок, 03 грудня, 2019
Сьогодні - щедрий вівторок або День добрих справ. Щороку у цей день мільйони людей у світі влаштовують благодійні акції, щоби підтримати суспільно важливі ініціативи і допомогти тим, хто цього потребує. В цей день ми завжди дякуємо усім тим, хто допомагає нашим дітям оплачувати обстеження і купувати ліки, мати їжу на щодень і допомогу в важкий час в реанімаціях, робить доступним лікування за кордоном і купує потрібне обладнання.

Благодійна акція "IT-Миколай-2019" стартувала!

Понеділок, 02 грудня, 2019
Цього року сучасне медичне обладнання плануємо придбати у дві лікарні нашого міста: Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр та Комунальне некомерційне підприємство "Міська дитяча клінічна лікарня м.Львова".

Під час акції "Їжа дітям" було зібрано тисячу упаковок спеціального харчування

Четвер, 21 листопада, 2019
Благодійний збір, який тривав 15, 16 та 17 листопада у мережі супермаркетів "Арсен" та магазинах "Антошка" у Львові, завершився.

Hair for share розпочав співпрацю з салонами краси G.Bar

Понеділок, 18 листопада, 2019
Це означає, що з 13 листопада по 13 січня G.Bar по всій території України допоможе зістригти 150 осіб та зібрати 300 тис. грн. на виготовлення 50 перук для дівчат, які лікуються від раку.