Новини

ТЕРМІНОВО! Розчини для гемодіалізу у ЗУСДМЦ!

Четвер, 03 вересня, 2020
З 13-го вересня десятеро маленьких пацієнтів відділення діалізу Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр опинитися без життєво необхідних розчинів для діалізу через затримку в державних закупівлях.

Всесвітній день гуманітарної допомоги

Середа, 19 серпня, 2020
Сьогодні відзначають Всесвітній день гуманітарної допомоги, започаткований Генеральною Асамблею ООН у 2008 році.

Круглий стіл на тему нутрітивної підтримки пацієнтів дитячого хоспісу

Середа, 05 серпня, 2020
Дякуємо усім, кому не байдужа доля важкохворих дітей - пацієнтів дитячого мобільного хоспісу і хто долучився до участі в круглому столі на тему нутрітивної (харчової) підтримки родин, де вони виховуються.

3 000 респіраторів для двох львівських лікарень!

П'ятниця, 31 липня, 2020
Втішені, що завдяки вашій підтримці змогли придбати та передати 3 тис. респіраторів для двох львівських лікарень вартістю 90 тис. грн.

4 монітори пацієнта для ЗУСДМЦ

Понеділок, 27 липня, 2020
Продовжуємо допомагати дітям, які саме зараз ведуть боротьбу з онкологією та є найбільш вразливими перед пандемією коронавірусу.

Коробка хоробрості

П'ятниця, 24 липня, 2020
Вже сьогодні яскраві іграшки поселяться в коробках хоробрості у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр і знайдуть собі нових друзів серед відважних пацієнтів відділень онкогематології та онкохірургії.

Львів АЛЯРМ !!! - родині атовця потрібна допомога. У дружини Віктора

Субота, 18 липня, 2020
Царьова Viktor Pres декілька тижнів тому діагностували складне захворювання – множинні пухлини печінки і заочеревного простору. Лікування складне і дуже дороге. Місяць тому він був змушений демобілізувався з лав ЗСУ після 26 років служби, щоб бути поряд з дружиною в важкий момент. В родині ще є 7-місячна донечка, яку треба комусь доглядати.

Про Елю

Четвер, 16 липня, 2020
Маємо добрі новини від нашої підопічної Елі, для якої ми нещодавно збирали кошти на операцію.

Потреби онкогематології та онкохірургії

Понеділок, 13 липня, 2020
Лікування онкології – це не лише складні операції з видалення пухлин чи трансплантації кісткового мозку, а й тривалий процес із регулярними обстеженнями, аналізами, хіміо- та променевою терапією.

Вітання від наших лікарняних клоунів

П'ятниця, 10 липня, 2020
Радість – одна із найчарівніших пігулок, яка лікує не гірше, ніж традиційна медицина, і її у торбах лікарняних клоунів завжди вдосталь.