Новини

Звіт за лютий 2022

Вівторок, 01 березня, 2022
Дякуємо усім, хто допомагає нашим підопічним.

Дітям і пораненим потрібна допомога!

Понеділок, 28 лютого, 2022
У нашій країні сталась страшна біда. Ми маємо справу з військовою агресією, що неминуче веде до гуманітарної катастрофи. Тож маємо гуртуватися як ніколи – викликів буде багато і роботи буде багато. Біженці, що рятують свої сім’ї від війни, поранені, важкохворі діти, чиї хвороби нікуди не ділись з початком бойових дій. Ми повинні мати можливість їм допомогти.

Ми працюємо і продовжуємо допомагати дітям

П'ятниця, 25 лютого, 2022
Війна вносить корективи, але ми робимо те, що повинні!

До весни готові!

П'ятниця, 18 лютого, 2022
У повітрі вже пахне весною! То ж час подякувати північним оленям за зимову казку, а нашим волонтерам за допомогу у демонтажі новорічних декорацій у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Дезинфікуючі розчини 3 дитячі лікарні

Четвер, 17 лютого, 2022
Дякуємо Ініціатива Е+ за передачу 2 т дезінфікуючого розчину для дитячих лікарень.

Важливий день в історії дитячої трансплантації

Вівторок, 15 лютого, 2022
Найкраще, що могло статися сьогодні, у Міжнародний день онкохворої дитини – це відкриття Клініка Дитячої Онкології та Трансплантації Кісткового Мозку у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Оновлені приміщення – нові можливості для допомоги дітям!

Четвер, 10 лютого, 2022
Ця реконструкція відбулася не лише для того, щоб надати світлого і просторого вигляду частині приміщень хірургічного відділення Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, а й для того, щоб створити нові комфортні умови лікування для сотень дітей з усієї Західної України.

Звіт за січень 2022

Понеділок, 07 лютого, 2022
Хоча січень – це місяць з найбільшою кількістю свят та вихідних у році, дитячі лікарні ніколи не йдуть на канікули і продовжують приймати маленьких пацієнтів.

Новини про наш космічний корабель

П'ятниця, 04 лютого, 2022
Запорука вдалої операції – це ще й стан пацієнта: як він себе почуває, як переносить втручання, як працюють усі системи органів.