Новини

Сюжет про Марту Сусуловську

Понеділок, 06 липня, 2009

День експериментального живопису

Четвер, 02 липня, 2009
У відділенні гематології в суботу ми проводили день експериментального живопису. Експеримент полягав у використанні нетрадиційних матеріалів які розмальовувались дітьми – гардин. Гардини кріпились на підрамник і відігравали роль полотна. Діти відчли себе справжніми художниками, бо в кожного з них було своє «полотно». Їх розмальовували акриловими фарбами в поєднанні з олійною пастеллю.

Термінова новина про Сусуловську Марту!

Середа, 01 липня, 2009
Сьогодні нам повідомили, що до завтрашнього обіду обов'язково потрібно оплатити 60 % вартості лікування.

Мамчур Христинка - знову потрібна допомога!

Вівторок, 30 червня, 2009
Христинка вчора повернулася з Києва, куди вона їздила на обстеження. В Києві вони пробули два дні, з 9 ранку і до вечора доводилося сидіти в лікарні, але Христинка встигла і погуляти, і в зоопарк сходити. Київ їй дуже сподобався, але «в гостях добре, а удома краще» - це точно про Христинку!.

Підкович Роман – потрібно 5040 гривень на граноцит!

Вівторок, 30 червня, 2009
В суботу Ромка весело відгуляв випускний і в понеділок повернувся в лікарню. Вчора почав останній блок хімії. Відчуває себе добре, в лікарні з ним тепер весь час сестричка – у неї канікули. Виглядає Ромчик теж добре, все-таки звістка про те, що він повільно, але впевнено йде на покращення, зробила з Ромки абсолютно іншого хлопчика, усміхненого, товариського, і дуже красивого.

Сидоров Юра – дуже потрібна допомога!

Вівторок, 30 червня, 2009
Хлопчик зараз вдома, їх відпустили до п'ятниці. В п'ятницю Юрочка приїде в лікарню на аналізи.

Глушак Мар'янка- боротьба триває

Четвер, 25 червня, 2009
Мар’янка знаходиться в лікарні, у відділенні гематології. Лікування проходить важко, дівчинка ослаблена. Аналізи дуже низькі, Мар’янка практично не встає з ліжка.

Cусуловська Марта - потрібно 21 507 євро!!!

Середа, 24 червня, 2009
Марта проходила лікування у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні ОХМАТДИТ з діагнозом судинна мальформація, гіпоплазія верхньої та нижньої порожнистих вен, синдром портальної гіпертензії, синдром верхньої порожнистої вени, первинно-хронічний остеомієліт Гарре, саркома Юінга? гістіоцитоз?

Нове знайомство з творчою майстернею

Субота, 20 червня, 2009
Цієї суботи відбулося перше творче заняття з пацієнтами хірургії.

Наші новини

Четвер, 18 червня, 2009
18.06.09