Новини / Вівторок, 28 грудня, 2010

Новини діток з ЗУСДМЦ

              

Дзюба Тетянка  проходить хіміотерапію, три блоки хімії вже позаду, після другого блоку дівчинка увійшла в ремісію. Але попереду ще тривале лікування.

Почувається Таня не погано, тільки нічого не їсть. Зараз після блоку впали аналізи, дівчинці капають кров і тромби, але це не заважає дитині відвідувати заняття з арт-терапії із завидною регулярністю )

Типування крові, яке проводилось у Польщі, на жаль, показало, що родинного донора немає. Зараз документи Тані розглядає Італійська клініка, оскільки пересадка показана дівчинці в будь-якому випадку.

Величезне спасибі всім, хто допомагає Тані! На рахунок батьків надійшло 32000 гривень. 14000 з них, було витрачено на оплату типування, кошти, що залишилися підуть на купівлю необхідних препаратів або в рахунок планованої поїздки на пересадку. На рахунку фонду для Тані зібрано ще 4248 гривень.

  

 

 

Матвєєвій Алінці є чим похвалитися - малеча закінчила курс основної хіміотерапії. Правда, на сьогоднішній день радості мало, тому що впали аналізи і не хочуть підніматися навіть з Грастимом, і наша золотоволоса красуня коротає час у лікарні.

Основні препарати для Алінки надав Фонд Допомоги і Розвитку Дітям Чорнобиля, який вже не одноразово підтримував наших діток. Дещо було закуплено завдяки допомозі небайдужих людей, чиїми зусиллями на рахунок фонду зібрано 2542 гривні для дитини.

Після свят Алінці планують зробити контрольне МРТ і ми без проблем зможемо його оплатити, тільки б результати були втішними! 

 

 

Пигитяк Марічка зараз вдома. Дівчинка героїчно пройшла променеву терапію. Чому героїчно? Тому що все, що випадає на долю наших маленьких друзів, вони завжди переносять героїчно! А ще тому, що за останній місяць Марічка змінилася до невпізнання! Зовсім недавно на дитину було просто боляче дивитися, такою худенькою, щупленькою і сумненькою була наша дівчинка ... Але коли я побачила Марічку тиждень тому - я очам не повірила! Усміхнена, рожевощока красуня сиділа на ліжку, поруч з Марійчиною мамою і безтурботно поїдала сніданок! Ну, хіба не диво? Дуже хочеться вірити, що Марічкине лікування нарешті піде за планом, без будь-яких непередбачених «вітрянок» та ускладнень.
Завтра Марічка приїде робити КТ і знову поїде додому - її відпускають на новорічні свята, можна здогадатися, що Марійчина радість не має меж )   А після свят дівчинці потрібно буде пройти МРТ трьох відділів хребта вартістю близько 3000 гривень.

 

  

 

Черкавский Михайлик успішно продовжує курс підтримуючої хіміотерапії і регулярно приїжджає показатися лікуючому лікареві. Почувається чудово, росте і розвивається, пустує, як зазвичай J Сьогодні, поки розмовляли  мамою, почав розбирати новорічну ялинку у відділенні хірургії, до речі, чудова квіточка у малюка в руках - не що інше як прикраса, зняте з ялинки Ну  чим зайнятися, поки мама чекає то аналізів, то мене з препаратом, то лікуючого лікаря?

Виглядає Михайлик теж чудово, на хвору дитину він не схожий ні разу! Дуже хочеться вірити, що все получиться, все буде добре!

 

 

 

І на останок, всім привіт від Анічки Каліневич! У неї просто приголомшливі новини - вона в Італії, у минулий четвер нашій розумниці й красуні зробили пересадку кісткового мозку від мами! Сьогодні день +6, почуває себе Аня добре, настрій бойовий, налаштована тільки на перемогу! Новини, до речі, з перших рук - нам їх повідомила сама Аня, так як в боксі у неї є ноутбук з інтернетом. Так що просимо молитов і тримайте кулачки міцніше!

Анічка Молодець!