Новини / Четвер, 27 травня, 2010

Львівська обласна - у нас знову ситуація СОС!

Напевно, не можна кожну новину про відділення публікувати під знаком «СОС», напевно, десь у глибині душі я з цим згодна, і, напевно, у мене немає іншого виходу. Потрібна допомога одразу трьом дітям з Львівської обласної і всі троє майже дорослі.

    Для Ромчика Підковича на наступний тиждень треба 1090 гривень!
Рома бореться з рецидивом, минулого тижня він закінчив променеву терапію. За останні два тижні Рокові двічі робили МРТ на загальну суму 3350 гривень. Надходжень для Ромчика давно не було, на рахунку фонду для нього є 46 гривень. А наступного тижня йому заступати на хіміотерапію та препаратів, які потрібні Ромі, у відділенні на даний момент немає ...
Ромі потрібен блеоцин (блеоміцин) 15 мг 3 флакона по 280 грн - це 840 грн, і вінбластин 5 мг 1 упаковка - це 250 грн.
Будь ласка, допоможіть зібрати гроші! Становище Роми дуже важке, променева пішла йому на користь, тепер потрібно проходити хімію, і почати він повинен її як можна швидше. У нас менше тижня на збір, хімію Ромі варто було б починати хоч завтра, але немає грошей і немає препаратів!
Всього 1090 гривень!

 

    Про Марічку Пигитяк ми вже писали. Дівчинка пройшла перший блок хіміотерапії. На сьогоднішній день ми чекаємо результатів гістології з Москви. Результати обстежень, які Марічка пройшла у Львівській обласній, не втішні, на жаль ...
Сьогодні лікарі сказали, що Марічці дуже потрібен вшивний катетер Бровіак 6,6. Ми вже купували такі катетери для наших діток, і вони дуже добре зарекомендували себе, а так як в дівчинки попереду тривале лікування - такий катетер був би дуже до речі.
Вартість катетера Бровіак близько 2000 гривень. І в нас їх немає. Немає зовсім! Надходжень для Марійки немає, у нас ще висить борг у 2230 гривень за МРТ, яке робили більше тижня тому. Так само крім катетера через тиждень Марійці знадобиться уропрот 50 ампул - це 10 упаковок по 140 гривень, це ще 1400 гривень.
І того потрібно 3400 на купівлю катетера і уропрота і 2230 на погашення боргу. Близько 5500 гривень, які ніде взяти ...

Телефон мами 096 445 23 64, Оля.

 

    Вегера Ігор, 12 років, новий хлопчик у відділенні. Його діагноз герміногенна пухлина шишковидного тіла головного мозку. Стан після вентрикулоперитонеостомії. За допомогою вони ще не зверталися, але іншого виходу в батьків немає, крім як просити небайдужих людей підтримати їхню дитину.
Лікування Ігор проходить близько двох місяців, все почалось в березні, коли хлопчик почав скаржитись на зір, вони звернулись до окуліста, потім до невропатолога, зробили МРТ і виявили пухлину. За цей час було вже дві операції - з встановлення і з ревізії шунта, після того як він забився, було 4 МРТ голови по 690 гривень кожне і місяць променевої терапії.
Наступного тижня Ігорю потрібно пройти МРТ трьох відділів хребта з контрастом і коштує таке обстеження близько 2800 гривень. Грошей у батьків немає, три МРТ з проведених чотирьох, випали на минулий тиждень, коли забився шунт, і потрібно було терміново обстежити і оперувати. Сім'я витратила все, що в них було. А обстеження хребта потрібно зробити через тиждень.
Терміново потрібно 2800 гривень! В запасі всього тиждень часу!

Телефон мами: 098 132 27 11, Ірина

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для  П.І.П. дитини

П.С. Якось так вийшло, що останній місяць у нас справжня фінансова криза. Нам вдалося придбати інфузомат у хірургію, і набір реактивів для визначення рівня метотрексату в крові для відділення гематології, але ці покупки повністю вичерпали всі наші резерви. Так само в цьому місяці ми сплатили близько 7000 гривень за МРТ для дітей з хірургії.
На даний момент ми цілком не платоспроможні, а потреб на наступний тиждень вже більш ніж на 6500 гривень. І думки, пройде дитина вчасно МРТ чи динаміку помітять, коли вже буде пізно, або заступить дитина на хімію, чи препарати ми купимо коли від них вже не буде користі, просто зводять з розуму ... Завжди дуже страшно усвідомлювати, що життя залежить від грошей - те саме безцінне життя, яка у цих діток, так само як і у нас з вами, одне єдине ...
Допоможіть зібрати кошти. Адже в наших силах не пройти повз і ці діти отримають ще один шанс.