Новини / П'ятниця, 20 січня, 2023

Hair for share: історія перукаря Григорія

«Я взяв до рук перуку і розплакався!». Напевно, з цього моменту розпочинається історія нашого друга-перукаря Greg Reshetylo .


Хоча ні! Його особиста історія почалася ще влітку з складного діагнозу мами — рак молочних залоз.

Хіміотерпія = випадіння волосся. «Колись я стриг жінку, яка розпочала хіміотерапію, вона просила поголити її налисо. Я стриг і боявся дивитися на неї, я бачив як їй важко. А влітку я боявся стригти маму»,- розповідає Григорій.

Звісно, випадіння волосся при такій хворобі — це найменша проблема, але дуже впливає на настрій і самопочуття будь-якої жінки, дівчинки чи дитинки. Тому Григорій почав шукати перуку для мами і зіткнувся із космічними цінами. У пошуках хлопець вийшов на наш фонд, і як зізнається, заповнив форму на отримання і не дуже вірив, що все це швидко відбудеться.

« На другий день мені задзвонили і сказали, що є перука, яка підходить за об’ємами голови для мами. Я прийшов у фонд, взяв у руки перуку і розплакався. Вона була схожа на стрижку мами, і це було настільки швидко, що виглядало як чудо. Ми разом одягали з мамою цю перуку.  Ви не уявляєте на скільки це важливо для жінки залишатися жінкою навіть під час такої недуги».

Зараз ми Горигорія можемо назвати нашим амбасадором, адже молодий чоловік всіляко пропагує віддавати своє волосся на благодійність. Ще й самостійно і безкоштовно стриже усіх бажаючих, і допомагає  доглядати за нашими перуками.

Зараз мама Григорія в процесі одужання, і ми за неї вболіваємо, як із за наших маленьких підопічних, які також боряться з цією важкою хворобою. Саме для них ми спільно із Hair for Share продовжуємо шити і роздавати перуки. Адже ми і надалі переконані, що усмішка і хороший настрій — це запорука швидкого одужання. І саме ви сприяєте цьому віддаючи своє волосся!