Новини / Середа, 24 квітня, 2013

Шльомська Юлічка – допоможіть придбати Вінорельбін!

У Львові проходить лікування дуже добра, мила і лагідна дівчинка - Шльомська Юлічка.

            Лікується Юля з 2011 року, коли в неї діагностували рабдоміосаркому. Тоді дівчинка успішно пройшла лікування і цілий рік провела вдома. А під самий Новий рік  виявили рецидив.

            Довелось все починати з початку. Знову повернулись в лікарню, знову операція, знову хіміотерапія. Та Юлічка молодчинка! Вона знову все витримала. Тепер попереду наступний етап – піврічний курс Вінорельбіну. На курс знадобиться 30 флаконів препарату дозуванням 10мг вартістю 16500 гривень. Препарату немає у лікарні і придбати його самостійно батькам не під силу, а почати його приймати потрібно найпізніше за 2 тижні.

            На щастя, всі 30 флаконів потрібні не одразу – на місяць достатньо 5 флаконів вартістю 2750 гривень, однак коштів немає і на закупівлю препарату у нас лише тиждень, потім розпочнуться вихідні та свята і ні ми, ні фармфірми не працюватимуть.

            Юлічка особлива дитина, вона відрізняється надзвичайною добротою та співчутливістю до всіх і всього, навіть зроблену власноруч іграшку на творчому занятті дівчинка обіймала так, наче це хтось живий і рідний :) Вдома у Юлі залишились старша сестричка і молодший братик, яких дівчинка дуже любить і дуже сумує, і, звісно, дуже хоче по скоріше повернутись додому.

            Будь ласка, допоможіть придбати Вінорельбін. До цього часу батьки справлялись своїми силами, та 16500 гривень для сімї з трьома маленькими дітьми – надто велика сума. Будь ласка, допоможіть цій семї! Троє дітей в наш час, погодьтесь – це вже подвиг, та якби не Юлічкина хвороба, вони б прекрасно давали собі раду, однак, зараз без допомоги небайдужих людей їм не обійтись.

            І поки ми будемо святкувати Великодні свята, Юля дуже чекатиме на допомогу!

 

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Шльомської Юлії.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02