Новини / Вівторок, 16 жовтня, 2012

Львівські новини.

 

            Нижник Василько продовжує лікування у відділенні хірургії. Позаду хіміотерапія – було важко, але Василько зміг! Нагадаю, що хлопчик не встає, з травня місяця Василько знаходиться у лікарні, додому Василька відпускали лише на тиждень і це були справжні канікули як для хлопця, так і для мами!
            Вчора Василькові терміново назначили ампульний Зовіракс, тому що виявили герпес, а для наших маленьких друзів вірус герпеса може опинитись справжньою бідою.  Стан Василька і так важкий, два місяці тому він ще й умудрився зламати ногу, лише недавно зняли гіпс. До того ж з сьогоднішнього дня у хлопчика почалась променева, до якої і лікарі, і мама з Василем готувались довго і ретельно.
             3 упаковки Зовіраксу 250мг №5 коштують 1000 гривень. Чим скоріше Василько почне їх приймати, тим менше шансів у інфекції. Однак коштів на їх оплату немає. А окрім
Зовіраксу ще постійно потрібен Валавір, Ноофен та Кальцій Д3-Нікомед, ніби препарати і не дорогі, але 400 гривень щотижня потрібно.
            Допоможіть продовжити лікування.
 
  
 
            Два наших хлопчика - Лесюк Віталік та Вегера Ігор, пройшли черговий трьох тижневий курс Вінорельбіну. Цього тижня у них перерва, а на наступну п’ятницю знову потрібен препарат. Хлопці йдуть «синхронно», приймаючи препарат в один день. На наступний курс їм потрібно ще три флакона - 2 для Віталіка і 1 для Ігора.
            Вартість флакона Вінорельбіна 50мг становить 2200 гривень. Для кожного з хлопців зібрано наразі по 1700 гривень – величезне спасибі!
            Для Віталіка Лесюка це вже 5 курс, і наступний буде останній з шести запланованих. Віталіку потрібно ще 2700 гривень для закінчення хіміотерапії.
            Для Вегери Ігора призначено 12 курсів Вінорельбіну, пройшов він наразі сім. На наступний курс потрібно ще 500 гривень. А потім цих курсів залишиться ще чотири.
 

 
            Водько Оксанці  за два тижня потрібно купувати Глівек. Його дівчинка приймає постійно. Зараз потрібно 14500 гривень – це вартість однієї упаковки 60 таблеток по 100мг, до якої виробник додає ще три «бонусні» за 1 гривню. Глівек Оксанка буде приймати завжди, а цієї кількості препарату вистарчить щоб два місяці наша юна красуня могла жити звичайним життям.
            Хворіє Оксана вже майже рік. Перші пів року препаратом дівчинку забезпечувала держава, та потім державний Глівек закінчився і кошти на його купівлю довелось шукати самостійно.
            Літом ми змогли придбати для Оксани 4 упаковки. Зараз зібрано 1633 гривень – величезне спасибі всім, хто допомагає Оксанці! У нас є лише 2 тижня щоб зібрати решту. Глівек є до кінця жовтня, а без препарату надії для дівчинки нема.
 
            Будь ласка, допоможіть нашим дітям жити завтра!  
 
Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини)

БФ «Крила надії»
050 370 90 02