Новини / Середа, 02 листопада, 2011

Львів - нашим «дорослим» дітям потрібна допомога.

Валерію Федуняку потрібно 4750 гривень на наступний курс хіміотерапії.

Валерій продовжує лікування. У понеділок він заступив на шостий післяопераційний блок. Сьогодні самопочуття ще задовільне, аналізи поки триматися. Настрій бойовий в обох, і у Валерія, і у мами. Але вже пора турбуватися про наступний курсі хімії.

Доксорубіцин на цей курс для Валерія був у відділенні, з Вашою допомогою ми змогли закупити його в минулому місяці. А Холоксану і Месни немає. Валерію потрібен Холоксан дозуванням 1г 12 флаконів і 30 ампул Месни - все разом обійдеться 4750 гривень.

Почувається Валерій нормально, спритно бігає на милицях - на оперовану ногу ще довго не можна буде спиратися. Але, головне, що вона почала загоюватись, більше не болить і нічого не сочиться, дуже хочеться вірити, що тепер у хлопця все буде добре.

Допоможіть зібрати 4750 гривень. На покупку препаратів у нас є всього три тижні.

Для Нальотової Вероніки знову ціна питання 2000 гривень - рівно стільки ж ми збирали на корсет для нашої дівчинки і придбали його з допомогою ініціативної групи «Дар янгола».

Тепер дівчинці потрібно обстеження. Вероніка також продовжує лікування. Вона саме закінчила п'ятий блок і збирається додому на короткі канікули. Лікування йде за планом. Ще дві хімії та Вероніці потрібно буде їхати на ПЕТ у ближній закордон.

А поки між хіміямі потрібно встигнути пройти МРТ кісток (псевдо ПЕТ) у Львові. Вартість обстеження 2000 гривень. На рахунку БФ «Крила надії» зібрано 960 гривень. Потрібно ще 1040.

У батьків грошей немає, мама постійно в лікарні з Веронікою, працює лише тато, якому потрібно встигнути і до дівчат до Львова приїхати, і молодшій доньці увагу приділити - нагадаю, у Веронікіной сестрички Діанки проблеми зі слухом і з нею постійно треба спілкуватися.

Будь ласка, допоможіть дівчинці пройти обстеження, воно допоможе лікарям зрозуміти, чи є позитивна динаміка лікування.

Олежику Соболевському також потрібна наша підтримка. Ситуація залишається такою як і була - кровотеча продовжується, зупинити її ніяк не можуть. Минулого тижня Олег їздив у військовий госпіталь, його вени намагалися «затромбуватьи», я так і не зрозуміла суть процедури, але, в результаті позаду руки кровотечу вдалося зупинити, а спереду кров продовжує струмувати.

Олег спостерігається в хірургії ЗУСДМЦ, на вихідні його відпускають додому. Хлопчику постійно потрібні еластичні бинти, які не можна використовувати при повторній перев'язці, бо вони все просочуються кров'ю, одноразові пелюшки 60х90 щоб не промокала постіль та одяг хлопчика, вологі серветки для догляду за шкірою і звичайні бинти та вату для перев'язок, які роблять двічі на день . За минулий місяць тільки ми закупили расхідників для Олега на 2000 гривень, а крім цього батьки щось купують і самі.

Будь ласка, допоможіть забезпечити Олега необхідним. Самі по собі, бинти і пелюшки, не найдорожче, що доводиться купувати батькам наших дітей, але у Олега все йде в такій кількості, що просто страшно. До того ж постійні крововтрати послабили хлопчика, лікарі призначили Кальшейк - суху суміш, для тяжкохворих. Упаковка коштує 260 гривень і вистачає на тиждень.

Дуже потрібна фінансова допомога.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу - добровільна пожертва для (П.І.Б. дитини).