Новини / Середа, 26 жовтня, 2011

Бандурович Дем'ян - скоро ТКМ.

Дем’янчик зараз в Києві, в Інституті раку. Вчора закінчили промивку після триденної хіміотерапії.

Почувається Дем'ян добре, аналізи ще не впали, правда вже не хоче їсти, ну і вередує у зв'язку з госпіталізацією ... За останній місяць, поки їздили на ПЕТ в Польщу і готувалися до поїздки в Київ на ТКМ, малюк встиг відвикнути від лікарень.

Ще минулого тижня малюку пробували робити забір клітин на авто-ТКМ, однак, потрібну кількість не набрали, і було вирішено пройти блок хіміотерапії, яку хлопчик успішно закінчив. Сьогодні шостий день після хімії, на десятий планують вводити фактори  росту і готуватися до забору клітин.

На поїздку сім’я зібрала 6000 гривень, 4000 вже пішли на дорогу, харчування, аналізи, розхідники і т.д. Решта 2000 гривень підуть на Грастим.

На пересадку зібрано 19000 гривень, величезне спасибі всім, кому не байдужа доля малюка, окреме спасибі Василю, що передав для Дем'яна 10 тисяч гривень на операцію. Пишу і очам не вірю - невже сума майже зібрана? Якщо все піде добре, то не вистачає лише 1000 гривень.

Крім грошей малюку будуть дуже потрібні донори на тромбоконцентрат і ер-масу І(+). Величезне прохання до киян, якщо ви можете і готові стати донором для Бандуровича Дем'яна, зв'яжіться з мамою 067 499 08 25, Марія. Без донорів їм ніяк не обійтися.

Ще раз, величезне спасибі! І тримайте кулачки за нашого бійця!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу - добровільна пожертва для Бандурович Дем'яна.