Новини / П'ятниця, 23 вересня, 2011

Олег Соболевський - підтримайте, будь ласка.

У Соболевського Олега новини, на жаль, погані.

Олег з батьками недавно повернувся з Києва. У Києві планувалася операція, дитині повинні були ампутувати праву руку. Звучить вже жахливо, але весь кошмар в тому, що і ця операція вже неможлива ...

Останнє КТ, оплачене завдяки Вам, показало зменшення пухлини і некрози тканин. Перед поїздкою пухлина лопнула і, з тих пір, кровоточить не припиняючи. Олег дуже слабкий, до того ж права ключиця сильно «з'їдена» пухлиною. Провести операцію лікарі вже не змогли. Так як стан хлопчика було дуже важким - додому довелося повертатися на реанімобілі, за який заплатили 6050 гривень.

Зараз Олег в хірургії ЗУСДМЦ, йому рекомендовано симптоматичне лікування. На сьогодні основне завдання зупинити кровотечу з пухлини, на жаль, зупинити її повністю не виходить, кров сочиться цілодобово. Залишається молитися і сподіватися на диво.

Сім'я Соболевських вкрай потребує допомоги, як моральної, так і фінансової. На поїздку до Києва вони витратили останні заощадження, реанімобіль був абсолютно не запланованою статтею витрат, але діватися було нікуди, а збирати гроші ніколи - Олега потрібно було везти додому. Зараз постійно потрібен Контривен для зупинки кровотечі, 10 ампул коштують 250 гривень і їх вистачає на 3-4 дні. Так само потрібні одноразові пелюшки, адже кров йде постійно. Щодня розходиться по 200-300 гривень на поточні потреби. Становище сім'ї просто плачевне.

Будь ласка, підтримайте сім'ю Соболевських. Їм зараз дуже важко. Допоможіть забезпечити Олежика необхідним.

Дуже потрібна допомога.
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні – добровільна пожертва для Соболевського Олега.