Новини / Субота, 25 червня, 2011

Мудрак Віолетта - ще одне маля з львівської лікарні.

Віолетті три місяці, вона на повну посміхається і здивовано дивиться на всі боки.

Неосяжний світ несподівано зменшився до розмірів лікарняної палати, але навряд чи Віолетта встигла це зрозуміти, швидше за все, дівчинка і не пам'ятає, що спочатку було по-іншому. Адже з трьох місяців життя два вона провела у лікарні.

Маля проходить хімію. Препарати для неї є у відділенні, але допомога їй все одно дуже потрібна.

У першу чергу потрібні памперси «3», так як під час хімії це добро розходиться дуже швидко ... Потрібні одноразові пелюшки і вологі серветки. Упаковки памперсів - 185,00 - вистачить на тиждень. Мама в лікарні сама, вийти нікуди не може, з фінансами теж туго. Якщо ви можете купити дитині необхідні засоби гігієни - Віолетточка з радістю прийме такий подарунок!

Також потрібні донори на тромбоконцентрат 2 (-). Пошуком донорів займатися теж нікому. Усіх, хто готовий стати донором для Віолетти дуже просимо здати кров на перевірку і зв'язатися з мамою чи з нами - дуже важко пережити хімію без донорської підтримки ...

Малеча дуже дружелюбна, дуже хочеться вірити, що на своєму шляху вона зустріне багато небайдужих людей, з чиєю допомогою і підтримкою зможе впоратися з підлою хворобою.

Телефон мами 067 836 07 16, Галя
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Мудрак Віолетти.