Новини / Середа, 15 листопада, 2023

Звіт за жовтень 2023

Цей теплий жовтень пройшов насичено.

Команда БФ “КРИЛА НАДІЇ” продовжували свою основну діяльність за напрямками:

  • Медичний напрямок

  • Захист захисників

  • Гуманітарний напрямок

Підсумки жовтня: 

загальна надана допомога нашим реципієнтам в цьому місяці склала 6 372  743,41 грн (благодійна та гуманітарна). 

Медичний напрямок:

Ми продовжуємо підтримувати важкохворих дітей і у жовтні надали допомогу необхідними ліками та лікарськими засобами, які закупили адресно для 8 важкохворих діток на суму  41 880, 24  грн.


Також в жовтні було підтримано 2 лікарні: КНП “Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр”, який щороку приймає до 7500 дітей, у т.ч. важкохворих дітей з онкозахворюваннями та дітей, що потребують трансплантації.  І Рівненську дитячу клінічну лікарню, яка також приймає важкохворих дітей на лікування.

Для важкохворих маленьких пацієнтів цих двох лікарень були придбані  ліки та розхідні матеріали, спецхарчування для важкохворих дітей (онко, ниркова недостатність, цукровий діабет). 

А також в жовтні ми придбали та передали в КНП “Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр” вакцину для важкохворих дітей, їх рідних та персоналу відділень, де ці діти проходять лікування. 

Обсяг підтримки на ліки, розхідні матеріали та  вакцину склав 364 702,52 грн


Також в межах роботи медичного напрямку була надана гуманітарна допомога для партнерів (громадська організація, що опікується важкохворими), а саме  були передані підгузки на суму 20 489,54 грн


Загальний обсяг підтримки в межах медичного напрямку (благодійна та гуманітарна допомога) в жовтні  склав:  427 072, 30  грн.


Захист захисників:

Війна триває і ми продовжуємо забезпечувати наших захисників та захисніць засобами домедичної допомоги. Це традиційно є для нас надважливим пріоритетом! 


В жовтні  ми передали для захисту життів наших захисників та захисниць 170 індивідуальних аптечок на військові частини та 1 за індивідуальним запитом, а також передали 2 наплічника парамедика для в/ч і 5 наплічників для  медиків. Все це, як завжди, зібрано нами з турботою та з ретельною перевіркою якості комплектуючих.    


Тож в цьому місяці ми з вами підготували наших захисників до захисту біля 300 життів, які можна зберегти завдяки якісній та вчасній домедичній допомозі. 

Сума підтримки склала 225 394, 85 грн. 


Нагадуємо, в нас відкрито постійний  збір на закупівлю комплектуючих для індивідуальних аптечок. Стати на захист захисників чи захисниць можна донатом на такмед. Реквізити є у нас на сайті.


Гуманітарний напрямок: 

В нас продовжує працювати гуманітарний хаб. Ми разом з партнерами (громадські та благодійні організації) надаємо підтримку їжею та клінічним харчуванням для потребуючих (постраждале населення, ВПО, захисникиі, люди в складних життєвих умовах, які ще і ускладнює війна).


В жовтні місяці наша команда, яка працює в гуманітарному хабі  у Львові, отримала від благодійників, розфасувала, спакувала, завантажила та відправила  більше 20 000  упаковок їжі та клінічного харчування. Що ж це було? Це:

  • 67 300 кг кондитерських виробів, кави, гарячого шоколаду, вермішелі швидкого приготування та сухих сніданків, згущеного молока. Всього 19987 упаковок їжи орієнтовно для 69614 осіб.  Ця допомога завдяки нашим партнерам (40 громадських та благодійних організацій, 1 - орган місцевого самоврядування) поїхала в 14 регіонів країни, а саме:  ​​Вінницьку, Запорізьку, Івано-Франківську, Полтавську, Рівненську, Черкаську, Дніпропетровську, Харківську, Миколаївську, Одеську, Хмельницьку, Львівську, Київську  області та м. Київ. 

  • 2760 літрів чистої бутильованої питної води, яку наши партнери 2 громадські організації отримали ві нас та передали потребуючим.


Також в жовтні ми підтримували і тих, хто в певний період свого життя потребує спеціалізованого клінічного харчування. Допомогу таким харчуванням в жовтні ми передали на 1 дитячу лікарню Івано-Франківській області. Було передано спеціалізованого клінічного харчування на загальну суму ​​17 504,99 грн.


Загальна сума наданої допомоги їжею (у т ч клінічне харчування) та питною водою у жовтні  склала:  5 720 276, 56 грн

Фінансовий звіт тут